Prognoza meteo de weekend în București. Cum va fi vremea în Capitală sâmbătă și duminică

30 sept. 2023
391 Afișari
Prognoza meteo de weekend în București. Cum va fi vremea în Capitală sâmbătă și duminică
Prognoza meteo de weekend în București. Cum va fi vremea în Capitală sâmbătă și duminică | Sursă foto: Unsplash

Bucureștenii vor avea parte de un weekend cu temperaturi ridicate, iar vremea frumoasă, cu toate că ne află deja la final de septembrie.

Meteorologii ne transmis că vremea este perfectă pentru o plimbare prin oraș, pe arterele pietonale, sau prin parcuri.

Cum e vremea în București în acest weekend

În acest final de săptămână bucureștenii au parte de temperaturi de peste 25 de grade Celsius. Cu toate că cerul va fi parțial înnorat, nu va fi necesar să luam pe noi hainele de toamnă încă.

Astfel că, cei care nu pleacă din oraș, sunt informați că vremea este perfectă pentru a lua parte la unul dintre evenimentele ce are loc în Capitală.

Sâmbătă

În ultima zi din luna septembrie, maxima termică ce va fi înregistrată în oraș este de 29 de grade Celsius, după cum anunță ANM. Cu toate astea, cerul se va menține parțial înnorat pe tot parcursul zilei de sâmbătă. Vântul o să bată slab, viteza medie a rafalelor fiind de aproximativ 11 km/oră.

Pe timp de seară, temperatura scade destul de mult. Minima termică ce va fi înregistrată este de 15 grade Celsius. Cerul se va însenina, iar vântul bate slab, viteza medie a rafalelor fiind de 7 km/oră.

Duminică 

Prima zi de octombrie aduce și ea vreme bună, cladă și perfectă pentru activități în aer liber.

Conform informațiilor transmise de meteorologi, maxima termică ce va fi înregistrată în București este de 29 de grade Celsius. Cerul va fi doar parțial înnorat, iar vântul nu va fi o problemă. Viteza medie a rafalelor va fi de doar 9 km/oră.

Peste noapte, temperatura scade, minima termică ajungând la 14 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte senin. Cu toate astea, vântul se mai întețește puțin, viteza medie a rafalelor fiind de 11 km/oră.

Cookies