VREMEA

Prognoza meteo de miercuri pentru București vine cu vreme mai rece decât în mod normal. Zile friguroase de toamnă

Prognoza meteo de miercuri pentru București vine cu vreme mai rece decât în mod normal, anunță meteorologii ANM. Ne așteaptă zile friguroase de toamnă în Capitală în perioada următoare.

Prognoza meteo ANM pentru București arată cu temperaturile scad de la o zi la alta. Parcă vremea rece ne-a luat pe nepregătite, cu toate că știam cu siguranță că după verile calde și sufocante vom avea parte de frigul și răcoarea toamnei, cel puțin în așteptarea iernii cu adevărat înghețate.

Prognoza meteo de miercuri pentru București

Prognoza meteo pentru București de miercuri, 29 septembrie, spune că la finalul lunii vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă, lucru pe care îl putem observa și noi. Mai mult, cerul va fi variabil, închis, cu înnorări pe tot parcursul zilei și al serii. În același timp, vântul va sufla slab și moderat peste Capitală. Totuși, meteorologii spun că temperatura maximă de astăzi se va situa în jurul valorii de 18 grade. Temperatura minimă este de 8-10 grade Celsius.

Cum va fi vremea joi în Capitală

Dacă azi vi se pare frig, stați să vedeți vremea de joi, atunci când va fi ușor mai rece decât în mod normal pentru această perioadă a anului. Ca și în ultimele zile, cerul va avea înnorări pe tot parcursul zilei, însă șansele de ploaie sunt scăzute, spun meteorologii. Vântul va sufla slab și moderat în Capitală. Valorile termice vor atinge maxime de 18-19 grade, pe la prânz, în timp ce noaptea ne așteaptă 8-10 grade Celsius.

Prognoza meteo de vineri pentru București

Vineri, în așteptarea weekendului, vremea va fi chiar mai rece decât în mod normal pentru prima zi a lunii octombrie. Astfel, vom avea parte de cea mai rece zi din această săptămână, cu o maximă a temperaturii aerului de 17 grade. Știu că nu vreți să auziți asta, dar minimele vor fi cuprinse între 6 și 8 grade. Meteorologii mai arată că cerul va avea înnorări persistente, cu un vânt care suflă slab până la moderat.

Același lucru este așteptat să se întâmple și sâmbătă. Vom avea un weekend friguros, cu maxime de 17 grade și minime doar de 6-8 grade, mai transmite ANM.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button