ȘTIRI

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în WEEKEND în Bucureşti

VREMEA ÎN BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza, când şi indicele temperatură – umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unităţi. Temperatură maximă va fi de 34…35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab si moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după-amiaza, când şi disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări spre seară şi noaptea. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI LUNI. vremea se va răcori si va deveni normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea va fi călduroasă, local caniculară în sudul şi sud-estul tării, unde şi indicele temperatură – umezeală (ITU) va atinge şi posibil va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 de grade in estul Transilvaniei si pe litoral si 36 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, îndeosebi spre seară şi noaptea, când pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice şi condiţii de grindină, în sud-vestul ţării şi în zona de munte. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice.

PROGNOZA METEO. Duminică, în sudul şi sud-estul ţării vremea se va menţine călduroasă, local caniculară după-amiaza, când şi disconfortul termic va fi ridicat. În restul teritoriului valorile termice vor scădea uşor şi se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în sud-vestul şi centrul ţării. Se vor semnala averse si descărcări electrice, local în zonele de munte şi pe arii restrânse în rest, îndeosebi în Banat, Transilvania şi Oltenia. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab si moderat cu unele intensificări în est si în sud-est, iar în prima parte a intervalului şi în vest, dar de scurtă durată si în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 27 si 36 de grade. (24…25 de grade in Maramures si nordul Moldovei; 37 de grade in Lunca Dunarii)

PROGNOZA METEO. Luni, vremea se va răcori şi în regiunile sudice şi sud-estice, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale în cea mai mare parte a tării. Cerul va fi variabil, iar îndeosebi ziua, vor fi înnorări temporare, averse si descărcări electrice, local la munte si în sud-vest si izolat în centrul tării. Vântul va sufla slab si moderat cu unele intensificări, în prima parte a intervalului în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade in nord-estul Transilvaniei si 32 de grade in sud si sud-est.

sursa: romaniatv.net.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button