VREMEA

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în WEEKEND în Bucureşti

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. Vremea va continua să se încălzească şi va fi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza şi noaptea, când trecător vor fi condiţii să plouă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei date. Cerul va avea înnorări temporare mai ales în cursul zilei, când trecător vor fi averse slabe şi, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

ÎN ŢARĂ

VINERI. Vremea va continua să se încălzească şi va fi uşor instabilă. Vor fi înnorări accentuate în sud-vestul tării şi temporar în sud şi în zona de munte, unde local se vor semnala averse şi descărcări electrice.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene îşi vor face apariţia doar izolat. Vor fi conditii de grindină. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări de scurtă durată, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 si 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării. (18 grade vor fi depresiunile Carpatilor Orientali si nordul litoralului). 

SAMBATĂ. Vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei date, astfel încât se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 17 grade în Oltenia si 25 de grade în Câmpia de Vest. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în sud-vestul şi sudul ţării, precum şi în zona de munte, unde, mai ales ziua, vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi astfel de fenomene se vor semnala izolat, în special după-amiaza. Ziua vor fi conditii de grindină, iar noaptea de ceaţă.

DUMINICĂ. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, după-amiaza si seara, îndeosebi în zona de munte, unde izolat vor fi averse slabe si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale specifice perioadei si se vor înregistra maxime cuprinse între 20 de grade pe litoral si 26 de grade in vestul si estul tarii.

TENDINTA:

LUNI – Vremea se va mentine în general frumoasă în regiunile sudice si sud-estice, unde cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare si doar izolat vor fi ploi slabe de scurtă durată si posibil descărcări electrice. În restul teritoriului vor fi înnorări temporar accentuate, ziua la munte, în nord, nord-est si centru, iar noaptea si în vest, unde local vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului.

Izolat vor fi posibile cantităti de apă mai însemnate si căderi de grindină. Valorile termice vor fi usor mai mari fată de cele normale specifice perioadei, astfel încât maximele vor fi cuprinse între 20 de grade in estul Transilvaniei si 28 de grade in Campia de Vest.

MARTI, MIERCURI, JOI – Valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice. Instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată în zonele de deal si de munte, precum si în vestul, nordul si centrul tării.

Sursă: romaniatv.net.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button