PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile în Bucureşti

de:
27 sept. 2016
0 Afișari
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile în Bucureşti

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi frumoasă, iar temperaturile vor fi normale pentru sfârşitul lunii septembrie. Cerul va fi variabil la senin, dar dimineata sunt sanse mai mari sa avem ceata si nori josi. Vantul sufla cel mult moderat iar maximele vor fi in jur de 22 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI. Vremea va fi frumoasă si se va încălzi usor, Cerul va fi mai mult senin, iar vântul cel mult moderat iar termometrele vor arata dupa amiaza 24…25 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. Vreme foarte frumoasa si calda si in capitala, foarte potrivita pentyru inceput de vara, cu cerul mai mult senin, vant abia simtit si cam 26 grade in termometre dupa amzia, cu cateva grade peste mediile multianuale.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Cerul va fi variabil, exceptând îndeosebi primele ore ale zilei când în zonele joase de relief vor fi nori josişi ceaţă, local în centrul şi in estul ţării şi pe arii mai restrânse în sud şi nord-vest. Seara şi noaptea, cerul se va înnora treptat în nord, in nord-est şi in centru, dar numai izolat e posibil sa ploua slab in nordul extrem. Vântul va sufla mai alert doar pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 15..16 grade in estul Transilvaniei şi 24 grade in sudul Olteniei.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea ramane predominant frumoasă si se va încălzi usor fată de ziua precedentă, astfel inca maximele se vor situa 18..19 grade in depresiunile din estul Transilvanieie si 25..26 grade in sudul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, centrale şi parţial în est, unde numai izolat, cu precădere la munte, este posibil să plouă slab.

Dimineata in zonele joase pe arii restranse va fi ceata, foarte probabil asociata cu nori stratiformi josi. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări temporare la munte, si doar trecator si izolat in celelalte zone.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească si se vor situa peste cele climatologic specifice acestei date din an, adica vom avea parte de maxime cuprinse in general intre 21..22 grade in estul Transilvaniei si pe litoral si 27..28 grade in Banat si in sudul Olteniei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cel mult moderat. Singurul fenom meteo semnificativ va fi ceata matinala, prezenta si ea doar izolat in zonele joase din sud, vest si centru.

TENDINTA

Weekendul incepe cu vreme in general frumoasa si calda, sambata maximele vor fi intre 20 si 28 grade, dar in zilele urmatoare, treptat, remea va intra într-un proces de răcire treptată, dinspre vest, iar ploile, care revin mai intai in vest si pana marti cuprind temporar cea mai mare parte a tarii.

Cookies