VREMEA

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile în Bucureşti

VREMEA ÎN BUCUREŞTI LUNI. Valorile termice vor fi usor mai coborâte decât cele normale in aceasta perioada, cu maxime de cel mult 19..20 grade. Cerul va fi temporar noros si indeosebi după-amiaza sunt sanse cevaq mari sa ploua slab Vântul va sufla cel mult moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARTI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, uşor mai ridicată decât în ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de mediile multianuale ale sfârşitului de septembrie. Cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla slab și moderat iar mercurul urca in termometre pana la 22..23 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi ploi sub formă de aversă, local în regiunile sudice, unde mai pot fi însoţite şi de descărcări electrice şi pe arii restrânse în rest, cu precădere în zonele de munte.

În Carpaţii Orientali şi Carpaţii Meridionali, la peste 1900 m altitudine, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu uşoare intensificări în Bărăgan şi Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 gr in nordul Moldovei şi 22 de gr in Banat si in vestul Olteniei.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va deveni în general frumoasă, iar în cea mai mare parte a ţării temperaturile cresc şi se vor apropia de normele climatologice specifice ultimei decade a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare peste zi dar numai izolat ploi slabe de scurtă durată, cu precădere la munte şi în regiunile sudice. Izolat dimineata in zonele joase va fi ceata. Vântul va sufla cu unele intensificări pe crestele montane și în estul tarii Temperaturile maxime se vor încadra între 15.. 16 gr in nordul moldovei si 23 grade in sudul Olteniei.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi predominant frumoasă, iar regimul termic va fi foarte apropiat de cel normal in ultimele zile de septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și noaptea în nordul, in centrul si in estul țării, însă numai izolat sunt posibile ploi slabe, cu precădere în nordul Moldovei. Dimineata in zonele joase va fi ceata. Vântul va sufla mai aleet pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade in estul Transilvaniei, poate si in nordul extrem al Moldovei si 24 grade in sudul Olteniei.

TENDINTA JOI dar si in zilele urmatoare, pana la finalul saptamanii chiar, temperaturile cresc usor de la o zi la alta si vremea va deveni calda pentru aceata perioada, cu maxime cam intre 19 si 27 grade. Daca joi vremea e frumoasa cu ceva innorari doar in nord-est unde sunt xcanse ca izolat sa ploua slab, vineri si sambata soarele va fi foarte generos si abia duminica cresc sansele de ploi slabe in nord-vest. In zonele joase de relief noaptea si dimineata , pe arii restranse va fi ceata.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button