PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile în Bucureşti

de:
03 aug. 2016
1 Afișari
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile în Bucureşti

VREMEA ÎN BUCURESTI JOI: Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi uşor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab si moderat.

VREMEA ÎN BUCURESTI VINERI: Vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic în creştere. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab si moderat.

VREMEA ÎN BUCURESTI SÂMBĂTĂ: Vremea se va mentine călduroasă, iar disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatură maximă va fi de 34…35 de grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice diurne vor creşte în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade in nord-estul Transilvaniei si 33 de grade in sudul tarii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zona montană şi în Dobrogea, unde doar pe arii restrânse vor fi averse slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în cursul zilei, în sud-est.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va continua să se încălzească uşor si va fi călduroasă în cea mai mare parte a tării, izolat caniculară după-amiaza în Lunca Dunării. Va creşte şi disconfortul termic, iar în sudul ţării, pe arii restrânse, indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 de grade in nordul Munteniei si pe litoral si 35 de grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte şi în Dobrogea, unde doar cu totul izolat vor fi averse slabe, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în cursul zilei, în sud-vestul tării şi pe crestele montane.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va menţine călduroasă, local caniculară în sudul tării, unde şi disconfortul termic va fi ridicat. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 de grade in depresiuni si nordul Munteniei si 36 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zona montană, precum şi în regiunile vestice şi nordice, unde doar pe arii restrânse se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări spre sfârsitul intervalului în estul teritoriului.

DUMINICA – În sudul şi sud-estul ţării vremea va rămâne călduroasă, cu disconfort termic ridicat şi pe arii restrânse caniculă, în timp ce în restul teritoriului valorile termice vor scădea şi se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice acestei date din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la munte, precum şi în regiunile sud-vestice si centrale, unde pe arii restrânse se vor semnala averse si descărcări electrice.

Vântul va sufla slab si moderat cu unele intensificări în est si în sud-est, dar de scurtă durată si în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade in nordul tarii si 36 de grade in sud.

LUNI si MARTI – Valorile termice se vor situa în general în jurul mediilor multianuale în prima parte a intervalului, apoi vor crește caracterizând o vreme călduroasă în majoritatea regiunilor. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicată în orele după-amiezelor, la munte.

sursa: romaniatv.net.

Cookies