Prognoza meteo. Cum va fi vremea în București și în țară în weekend

10 sept. 2021
124 Afișari
Prognoza meteo. Cum va fi vremea în București și în țară în weekend
Prognoza meteo. Cum va fi vremea în București și în țară în weekend

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în București și în țară în acest weekend. Meteorologii transmit că temperaturile vor fi cele specifice pentru această perioadă.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în București și în țară în weekend. Încă ne putem bucura de o toamnă blândă, potrivit meteorologilor.

Cum va fi vremea în București și în țară în weekend

Vremea de vineri va fi frumoasă, iar temperaturile care se vor înregistra vor fi cele normale pentru această perioadă a lunii septembrie. Temperaturile maxime se vor situa între 22 și 28 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla pe ici, pe colo. Intensificări ale vântului vor fi la mare și în Munții Banatului.

Recomandăm și: Evenimente în București în weekendul 11 – 12 septembrie. Spectacole de teatru, expoziții și concerte la care putem merge

Izolat, dimineață în regiunile din nordul și centrul României vor fi condiții de ceață, mai ales pe văi și în depresiuni.

Vremea va fi frumoasă și în București. Cerul va fi variabil, iar vântul va fi prezent, dar foarte slab. Temperatura maximă din Capitală se va situa între 26 – 27 de grade Celsius.

Prognoza meteo

Și la munte vremea va fi frumoasă; dimineața și noaptea va fi rece – să știți la ce să vă așteptați (nu uitați gecile acasă). Cerul va fi variabil și vântul va sufla slab și moderat. Intensificări ale vântului vor exista în Munții Banatului. În mod izolat, pe văi și în depresiuni, vor apărea condiții de ceață.

Recomandăm și: Restricții de trafic în București. Saga Music Festival închide câteva bulevarde în perioada 10 – 12 septembrie

La mare, temperaturile care se vor înregistra sunt cele normale pentru acestă perioadă a lunii septembrie. Cerul va fi senin, dar pe alocuri vor apărea înnorări temporare, atât după-amiaza, cât și pe timpul nopții. Vântul va sufla pe ici, pe colo, iar intensificări vor apărea după-amiaza. Temperaturile maxime vor fi de 22 – 24 de grade Celsius. Temperaturile minime vor fi de 15 – 18 grade Celsius.

Noaptea, la malul mării, vor apărea condiții de ceață. Apa mării va avea o temperatură de 19 – 21 de grade Celsius.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în București și în țară în weekend

Cookies