VREMEA

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă în următoarele zile în CAPITALĂ

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea se menţine predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu ceva înnorări după-amiaza, dar numai trecător vor fi sanse de ploaie slabă. Vântul va sufla cel mult moderat, iar temperatura maximă va fi in jur de 28 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI. Vremea va fi în continuare normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. Vremea va fi frumoasă, dar si călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menţine răcoroasă, local, în regiunile vestice, nordice şi centrale, în timp ce în restul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 grade in Dealurile de vest si in nordul tarii si 29 de grade în Lunca Dunării Cerul va fi variabil, cu înnorări peste zi si local în zonele montane şi submontane si izolat în rest averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla cu intensificări temporare în regiunile estice, sud-estice şi la munte, în special în prima parte a zilei.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade în cea mai mare parte a tării, exceptând regiunile nordice și centrale, unde rămâne răcoroasă. Temperatura maximă se vor încadra între 22 grade in estul Transilvaniei poate izolat si in nord si 31 de grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare dupa amiaza mai ales, când, pe arii restrânse, îndeosebi în zona montană, vor fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul va avea unele intensificări la munte şi local în restul teritoriului.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi predominant frumoasă, dar va deveni călduroasă dupa amiaza, îndeosebi în sud si in sud-est. Cerul va fi variabil în nord-est unde doar izolat, spre seară, trecător este posibil să plouă slab, iar în rest va fi mai mult senin. Vântul va sufla mai alert în zona montană înaltă si in Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 grade in nord si nord-estul extrem al tarii si 33 de grade in Lunca Dunării.

TENDINTA SÂMBĂTĂ. Vremea va fi predominant frumoasă, doar prin est e posibil sa ploua slab si izolat, dar va fi si o vreme călduroasă dupa amiaza in vest, in sud si in sud-est, cu maxime de la 25 la 34 grade. Duminica temperaturile continua să creasca in cea mai mare parte a tarii, si chiar si luni in sud-est, asa ca asteptam instalarea caniculei in sud si in sud-est, apoi insa vremea se racoreste si probabilitatea de revenire a fenomenelor asociate instabilitatii atmosferice va creste considerabil, mai întâi în vest, nord și centru, apoi si în celelalte regiuni.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button