VREMEA

Prognoza meteo Bucureşti. Vreme frumoasă în Capitală în următorele zile

VREMEA ÎN BUCURESTI DUMINICĂ. Vremea va deveni călduroasă, astfel că temperatura maximă va fi de 30…31 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea când vor fi condiţii pentru averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Minima termică va fi de 17…19 grade.

VREMEA ÎN BUCURESTI LUNI: Cerul va avea înnorări, temporar chiar accentuate şi vor fi averse, descărcări electrice şi scurte intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade

VREMEA ÎN BUCURESTI MARŢI: Vremea va fi călduroasă, cu o maximă termică în jurul a 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza si seara, când vor fi conditii de averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. În cea mai mare parte a ţării, vremea se va încălzi usor şi se va menţine predominant frumoasă, cu cer variabil la senin şi vânt slab. Excepţie vor face regiunile sud-estice, unde vor fi înnorări temporar accentuate şi unele intensificări ale vântului; vor fi averse şi descărcări electrice pe arii relativ extinse în Dobrogea, unde se pot cumula izolat cantităţi de apă de peste 15…20 l/mp si local, mai ales seara şi noaptea, în Muntenia. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade in sudul litoralului si 32 de grade in Maramures. Dimineata şi noaptea izolat va fi ceaţă, în special în zonele depresionare.

PROGNOZA METEO LUNI: În majoritatea zonelor ţării, vremea va deveni călduroasă, cerul va fi variabil la senin, iar vântul slab. Excepţie vor face Dobrogea, Muntenia, zona Carpaţilor de Curbură şi estul Meridionalilor unde instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului.

Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Ploi de scurtă durată vor fi posibile şi în sudul Moldovei şi în estul Olteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 si 33 de grade, uşor mai mici pe litoral. (24 in sudl litoralului si 33 in Moldova)

PROGNOZA METEO MARTI: Vremea va fi călduroasă în majoritatea zonelor. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse si descărcări electrice local în zonele de munte si pe arii restrânse în regiunile sudice, estice si centrale. Vor fi conditii de grindină, iar cantităţile de apă pot fi mai însemnate. Noaptea vor fi unele înnorări în nordul si nord-estul tării, unde va ploua pe arii restrânse. Vântul se va intensifica în a doua parte a intervalului în estul teritoriului, iar în rest va sufla slab si moderat, cu intensificări de scurtă durată doar în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 si 34 de grade. (26 de grade in nordul Munteniei si estul Transilvaniei, iar 34 de grade in Moldova si Oltenia)

TENDINTA

MIERCURI – Valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă în majoritatea regiunilor, exceptând sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei unde vremea se va mentine călduroasă. În sud-vestul si în centrul tării, precum si la munte, cerul va avea înnorări temporar accentuate si pe arii restrânse vor fi averse si descărcări electrice.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va avea intensificări în cursul zilei în regiunile estice, iar în rest va sufla slab si moderat, cu intensificări de scurtă durată doar în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade in nordul Moldovei si 33 de grade in sud-vestul Olteniei.

JOI si VINERI – Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru începutul lunii septembrie. Doar pe arii restrânse vor mai fi ploi de scurtă durată în regiunile vestice si în zonele de munte.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button