VREMEA

Prognoza meteo București. Vreme deosebit de rece pentru această perioadă

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru Capitală. Vremea se menține deosebit de rece pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo București. Vreme deosebit de rece pentru această perioadă, atât vineri, cât și în weekend.

Prognoza meteo București

Vremea devine deosebit de rece pentru această perioadă a anului și în București. Se menține în general închisă. Vineri dimineață se înregistrează 6 – 8 grade Celsius, iar la amiază se vor înregistra 11 – 13 grade Celsius. Pe alocuri sunt așteptate ploi de scurtă durată. Vor exista și rafale ale vântului, cu viteze de până la 45 – 50 kilometri pe oră.

Recomandăm și: BUCUREȘTI: Masca de protecție devine obligatorie pe stradă. Decizie oficială

Sâmbătă, 9 octombrie 2021, temperatura maximă din Capitală va fi de 13 grade Celsius, iar temperatura minimă nu va depăși 5 grade Celsius.

Duminică, 10 octombrie 2021, temperatura maximă din București va fi de 14 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 7 grade Celsius, potrivit ANM.

Vreme deosebit de rece pentru această perioadă

Mai ales în regiunile extracarpatice vremea devine deosebit de rece pentru această perioadă. Între 9 și 17 grade Celsius se încadrează temperaturile maxime de vineri, 8 octombrie 2021. Temperaturile cele mai ridicate vor fi în nord-vestul României. Precipitațiile vor fi pe arii extinse în jumătatea de sud a țării.

Recomandăm și: Se fură într-o veselie din gardul Casei Poporului din București. Și, la urma urmelor, a cărui popor e Casa Poporului?

La munte, în special la altitudini de peste 1.500 de metri sunt așteptate precipitații mixte. Precipitații vor fi și în masivele sudice, și izolat, posibil în restul zonei de munte. Vântul va fi și el prezent, va sufla slab și moderat. Intensificări ale vântului vor fi în prima parte a zilei, iar rafalele de vânt vor fi pe creste.

ANM a emis o avertizare nowcasting de tip Cod Galben. Interval de valabilitate: 08 octombrie 2021, ora 9:00 – 08 octombrie 2021, ora 15:00. Zona vizată: Județul Constanța: zona de litoral;
Județul Tulcea: zona de litoral. Meteorologii semnalează intensificări temporare ale vântului, cu rafale ce vor atinge 55 – 65 kilometri pe oră.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button