ÎN BUCUREȘTI

Prognoza meteo București pentru weekend. Vremea continuă să fie răcoroasă în Capitală. Când revine căldura

Vezi în rândurile de mai jos rognoza meteo București pentru weekend. Vremea continuă să fie răcoroasă în Capitală în zilele următoare. Toamna cea serioasă și friguroasă pare să fi venit cu mult mai devreme peste oraș.

Prognoza meteo București pentru weekend. Vremea continuă să fie răcoroasă în Capitală

Vremea continuă să fie răcoroasă în București și în țară la început de octombrie. Temperaturile maxime nu ating 20 de grade în cursul zilei de sâmbătă, în timp ce minimele se opresc pe la temperatura de 4-5 grade a frigiderului, anunță ANM.

Prognoza meteo București pentru sâmbătă

Sâmbătă, în București, regimul termic va fi comparabil cu al zilei precedente. Astfel, va fi caracterizat de valori mai mici de temperatură decât cele normale pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 17 – 18 grade, iar cea minimă de doar 5 – 7 grade. De asemenea, în prima parte a zilei vor fi înnorări serioase, ca apoi, treptat, cerul să se degaje de nori. Meteorologii mai spun că vântul va sufla slab şi moderat în Capitală.

Cum va fi vremea duminică în București

Duminică, vremea va fi mult mai frumoasă și se va încălzi ușor în Capitală. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19-20 de grade, cea mai ridicată din ultima perioadă, iar cea minimă de 6-7 grade.

Prognoza meteo București pentru weekend. Vremea continuă să fie răcoroasă în Capitală

Prognoza meteo de luni anunță revenirea căldurii

Veștile bune vin de abia de luni, atunci când emea va fi în general frumoasă și chiar se va încălzi. Astfel, revenim la valorile termice specifice începutului lunii octombrie. Meteorologii ANM mai spun că cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în creștere și va ajunge la 20 – 22 de grade, în timp ce temperatura minimă este de 8 -10 grade. Mare atenție, dimineaţa şi noaptea, în zona din jurul orașului vor fi condiţii de ceaţă.

Cum va fi vremea marți

Marți vremea se mai răcorește puțin. Valorile termice se vor menţine apropiate de cele specifice lunii octombrie, chiar dacă vor fi în scădere. Astfel, vom avea o maximă de 19 – 20 de grade şi o minimă de 7 – 9 grade Celsius. Meteorologii mai spun că cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei. Vântul va sufla în general moderat în București.

Prognoza meteo București pentru weekend. Vremea continuă să fie răcoroasă în Capitală


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button