BAZAR

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI pentru WEEKEND

PROGNOZA METEO BUCURESTI VINERI: Vremea se va menţine cu mult mai caldă decât ar fi normal la această dată, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat.

PROGNOZA METEO BUCURESTI SÂMBĂTĂ: Vremea se va mentine deosebit de caldă pentru acestă perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara si în cursul noptii, când trecător este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI DUMINICĂ: Vremea se va mentine caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua când trecător este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă, în uşoară scădere faţă de ziua precedentă, va fi de 29…30 de grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sud-vestul şi sudul extrem al ţării, precum şi la munte, dar numai izolat şi trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab si moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de gsade in depresiuni si pe litoral si 33 de grade in Moldova si Muntenia. Dimineaţa şi noaptea, în zonele depresionare, vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO SAMBATA: Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros în jumătatea de sud-vest a tării unde, mai ales spre seară si noaptea, pe arii restrânse vor fi ploi slabe, de scurtă durată. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în special după-amiaza la munte, unde numai izolat se vor semnala averse si descărcări electrice. Vântul va avea usoare intensificări pe parcursul zilei în regiunile sudice şi la munte, dar si în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade pe litoral şi 33 de grade in nord-vestul si estul tarii. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceată.

PROGNOZA METEO DUMINICA: Desi valorile termice diurne vor marca o scădere usoară fată de ziua anterioară, vremea va rămâne deosebit de caldă pentru acestă dată în majoritatea regiunilor. Îndeosebi ziua, vor fi înnorări temporar accentuate în jumătatea de sud-vest a tării, iar după-amiaza si seara si în zona montană, unde local vor fi averse si descărcări electrice.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, mai ales în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificări în prima parte a intervalului în sudul teritoriului, dar de scurtă durată si în rest, în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade pe litoral şi 32 de grade in nord-vestul si estul tarii. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceată.

TENDINTA

LUNI – Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în sud-vestul tării, iar după-amiaza si seara si în zonele montane, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade pe litoral şi 31 de grade in Campia de Vest. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceată.

MARTI si MIERCURI – Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicată după-amiaza si seara, cu precădere în zonele de munte.

sursa: romaniatv.net.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button