PROGNOZA METEO BUCUREŞTI pentru URMĂTOARELE ZILE. Cum va fi vremea în WEEKEND

de:
22 iul. 2016
0 Afișari
PROGNOZA METEO BUCUREŞTI pentru URMĂTOARELE ZILE. Cum va fi vremea în WEEKEND

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 18…19 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 15 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic va creşte. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 19…21 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul slab până la moderat.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI LUNI. Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla moderat ziua şi slab noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 19…21 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARŢI. Vremea va rămâne călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului în jur de 33 de grade. Cerul va fi variabil, spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 19…20 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi în continuare călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul a 33 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 19…20 de grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. În nordul Crişanei şi al Transilvaniei, în Maramureş, precum şi în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Minimele termice vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre 7 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va fi călduroasă în majoritatea zonelor, cu precădere în regiunile sud-vestice şi sudice, unde disconfortul termic va creşte şi pe arii restrânse va fi caniculă. Maximele termice vor fi cuprinse între 26 şi 36 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar minimele termice se vor încadra între 12 și 22 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 8 grade. Vor fi înnorări trecătoare, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local, în zona montană şi doar izolat în vestul, nord-vestul şi centrul ţării. În rest cerul va fi variabil la senin.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va menţine călduroasă în majoritatea zonelor, pe arii restrânse caniculară şi cu disconfort termic mai accentuat, în sud-vestul şi sudul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 35 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade, mai scăzute în depresiuni spre 10 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zona de munte şi în regiunile nordice, unde pe spaţii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului, în estul țării.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va rămâne călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului – în zona de munte şi în nord-est, mai ales după-amiaza, iar noaptea în sud-vest şi pe arii restrânse în centrul și nord-vestul țării. Izolat, vor fi condiţii de grindină și de cantități de apă mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 și 34 de grade, iar cele minime între 12 și 22 de grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi tot călduroasă, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza şi noaptea, când se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local, în zona de munte, în vest şi în sud-vest şi izolat în rest. Punctiform, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și se mențin condițiile grindină. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 și 34 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 27.07.2016 ORA 09 – 30.07.2016 ORA 09

În sud şi în sud-est, vremea va fi călduroasă, izolat caniculară, în primele două zile ale intervalului, iar în restul ţării valorile termice vor marca o scădere uşoară. Probabilitatea, pentru manifestări specifice instabilității atmosferice, va fi ridicată în regiunile din vestul, nordul și centrul țării, la munte, apoi și în celelalte zone.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menține călduroasă, iar probabilitatea de apariție a manifestărilor de instabilitate atmosferică va crește spre sfârșitul intervalului.

Sursa: romaniatv.net.

Cookies