PROGNOZA METEO BUCUREŞTI pentru URMĂTOARELE TREI ZILE. Cum va fi vremea în Capitală

de:
30 mai 2016
0 Afișari
PROGNOZA METEO BUCUREŞTI pentru URMĂTOARELE TREI ZILE. Cum va fi vremea în Capitală

PROGNOZA METEO MARŢI BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă, dar şi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii când vor fi averse şi descărcări electrice. Temperaturile maxime se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI BUCUREŞTI. Valorile termice se vor menţine peste mediile climatologice specifice acestei perioade, cu maxime in jur de 30 grade.Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a nopții când, trecător, cresc sansele de averse si descărcări electrice.

PROGNOZA METEO JOI BUCUREŞTI. Vremea va fi instabilă şi se va răci. Cerul va avea înnorări şi temporar se vor semnala averse, în general moderate cantitativ, şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MARŢI. Cerul va fi variabil in prima parte a zilei, dar dupa -amiaza si seara mai ales vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice în Maramureş, Transilvania, Moldova, Muntenia, Dobrogea şi doar pe arii restrânse în celelalte regiuni. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 20…25 l/mp şi se menţin condițiile de grindină. Vântul va sufla cu intensificări mai ales în timpul averselor. Va fi insa mai cald decât în mod normal la această dată, cu maxime de la 21 grade prin estul Transilvaniei, poate si prin Maramures si 31 de grade în Lunca Dunării.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Cerul va fi variabil in buna parte a tarii, dar asteptam si înnorări şi pe arii restrânse averse și descărcări electrice, în special în est, la deal şi la munte. Seara şi noaptea nebulozitatea va fi mai accentuată în regiunile vestice, sud-vestice şi centrale, unde aversele se vor extinde treptat şi vor fi însoţite de fulgere si tunete. Pe arii restrânse se vor acumula cantităţi mai importante de apă şi vor fi condiţii de grindină. În celelalte regiuni astfel de manifestări vor fi doar izolat. Vântul va sufla cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât în mod normal la începutul lunii iunie, cu maxime de la 23 grade in estul Transilvaniei si in nordul litoralului şi 31 de grade in sudul Munteniei.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general instabilă şi se va răci. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi peste zi vor fi averse, fulgere, tunete, intensificări de scurtă durată ale vântului, ziua în cea mai mare parte a ţării, iar noaptea în jumătatea de est şi doar izolat în rest. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă însemnate. Izolat va cădea grindină. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată, urmând a se înregistra maxime cuprinse între 20 grade in Dealurile de vest si in estul Transilvaniei și 27 de grade in Lunca Dunarii.

PROGNOZA METEO TENDINTA Vremea va rămâne în general instabilă. Vineri fenomenele asociate instabilitatii atmosferice accentuate, averse, descărcări electrice, rafale de vant vor fi mai frecvente in nord, in centru si in est dar şi in sud-est si la munte si asteptam chiar si cantităti de apa mai însemnate.

Peste weekend, dar si la inceputul saptamanii viitoare nu scapam de furtuni, dimpotriva vremea va fi instabila temporar in toate regiunile. Daca vineri maximele vor fi cam intre 17 si 27 grade in zilele urmatoare meteorologii prognozeza maxime in jurul celor normale in prima decada a lunii iunie.

Sursa: Romaniatv.net.

Cookies