PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea la început de toamnă în Capitală

de:
30 aug. 2016
0 Afișari
PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea la început de toamnă în Capitală

PROGNOZA METEO BUCURESTI MIERCURI: Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor marca o scădere fată de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare pe parcursul zilei, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 27 de grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI JOI: Vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI VINERI: Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în a doua parte a zilei si la începutul nopții când vor fi conditii de averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor marca o uşoară scădere față de ziua precedentă. Vor fi înnorări temporar accentuate în zona Carpaţilor Meridionali şi în Munţii Banatului, dar şi în Subcarpaţii Getici unde local vor fi averse și descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile cu totul izolat. Vântul va avea intensificări în cursul zilei în regiunile estice, dar de scurtă durată şi asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade in estul Transilvaniei şi 31 de grade în sudul Olteniei. Dimineata si noaptea, pe arii restrânse, în special în zonele depresionare, va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO JOI: Vremea va fi predominant frumoasă, regimul termic diurn va fi caracterizat de valori agreabile, în jurul celor normale pentru prima zi de septembrie, însă dimineaţa şi noaptea va fi răcoare. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza în zona Carpaţilor Occidentali şi Meridionali, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată si descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade in Delta si 29 de grade in zonele de campie si podis. În zonele joase, în orele dimineţilor, vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO VINERI: Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil spre senin, dar după-amiaza si noaptea vor fi unele înnorări si se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice pe arii restrânse în zona de munte si izolat în regiunile estice, sudice si centrale. Vântul va sufla slab până la moderat, cu usoare intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade pe litoral si 30 de grade in sud si in est. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

TENDINTA

SAMBATA – Vremea se va mentine în general frumoasă si va fi caldă în cea mai mare parte a tării pentru prima decadă a lunii septembrie, în special din perspectiva valorilor diurne. Cerul va fi variabil la senin, dar temporar va prezenta unele înnorări, în special după-amiaza si seara, si se vor semnala ploi de scurtă durată, însotite de descărcări electrice, local în zona de munte si pe arii restrânse în regiunile estice, sudice si centrale. Vântul va sufla slab şi moderat, cu usoare întensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade in estul Transilvaniei si 32 de grade in sudul Olteniei. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

DUMINICA si LUNI – În cea mai mare parte a tării, vremea va fi în general frumoasă si caldă pentru prima decadă a lunii septembrie. Doar în zonele de munte, îndeosebi după-amiaza si seara, probabilitatea de aparitie a ploilor însotite de descărcări electrice va fi ridicată, iar în ultima zi a intervalului aceasta va fi în crestere si în regiunile vestice si nord-vestice, unde valorile termice vor marca o scădere.

sursa: romaniatv.net.

Cookies