PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în WEEKEND

de:
22 sept. 2016
1 Afișari
PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în WEEKEND

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. Valorile termice vor continua să crească ușor, însă vremea se va menţine răcoroasă, îndeosebi dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în cursul zilei, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în continuare răcoroasă. Cerul, variabil în cursul zilei, va avea înnorări noaptea, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI DUMINICĂ. Valorile termice diurne se vor menține uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros, iar după-amiaza și la începutul nopții, trecător, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice vor continua să crească uşor, însă vremea se va menţine răcoroasă, îndeosebi dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în cursul zilei şi va mai ploua slab, pe arii restrânse la munte și în nord-estul teritoriului și izolat în nord, centru şi sud-est. Pe crestele înalte de munte vor mai fi posibile precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană şi, trecător, în estul țării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade în depresiuni și 22…23 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 şi 14 grade. În zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, izolat va fi ceață, iar în estul Transilvaniei vor fi condiţii de brumă.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va menţine răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în zona montană, dar şi în regiunile nordice, nord-estice şi centrale, unde pe arii restrânse va ploua slab. Pe crestele înalte de munte, trecător, precipitaţiile pot fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în depresiuni și 22…23 de grade în Câmpia Română şi Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 15 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Valorile termice diurne se vor menține uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă. În jumătatea estică a țării și la munte, cerul va avea înnorări temporare și pe arii relativ extinse va ploua. Ploile vor fi și sub formă de aversă, posibil însoţite şi de descărcări electrice. Pe crestele înalte de munte, trecător, precipitaţiile pot fi mixte. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în prima parte a intervalului în sud-vest, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în depresiuni şi în Subcarpaţii Moldovei și 23…24 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 10 grade.

Primele zile ale saptamanii viitoare aduc temperaturi apropiate de cele normale pentru sfarsitul lunii septembrie. Meteorologii anunta maxime intre 14 si 24 de grade, dar si ploi din cand in cand. La inceput acestea vor fi prezente prin estul țării și pe la munte, apoi mai ales în jumătatea de nord a ţării. Dar vor fi in general slabe cantitativ, asa ca nu vor mai pune probleme

Cookies