VREMEA

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în weekend

VREMEA ÎN BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ va fi în general frumoasă și caldă pentru începutul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar minima de 15…17 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI LUNI va fi în continuare frumoasă, iar valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar minima va fi de 15…16 grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în general frumoasă şi caldă pentru începutul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara în zona de munte, dar şi în regiunile centrale şi sudice, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade in estul Transilvaniei și 31 de grade in Oltenia si sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 19…20 de grade pe litoral. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Valorile termice vor mai creşte uşor, astfel că vremea va deveni deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii septembrie în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi pe arii restrânse ploi de scurtă durată, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului, după-amiaza la munte, iar noaptea, posibil, în nord-vestul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 dr grade in depresiuni și 33 de grade în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade, mai scăzute în depresiuni. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea se menţin condiţiile de ceaţă.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremease va menține deosebit de caldă pentru această dată în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse şi descărcări electrice, după-amiaza izolat în zonele de munte, iar seara şi noaptea local în regiunile vestice și sud-vestice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte și în sudul Banatului, dar trecător şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 pe litoral și 34 de gradein sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19…20 de grade pe litoral. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, izolat se va semnala ceaţă.

Valorile termice se vor menține ușor peste mediile multianuale specifice perioadei, desi vor fi în scădere usoara indeosebi în vest și în sud-vest,. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată în jumătatea de sud-vest a teritoriului și în zonele montane.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button