VREMEA

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în WEEKEND

VREMEA ÎN BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Vremea va fi frumoasă, cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața si vent cel mult moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi uşor, devenind călduroasă dupa amiza, cu maxime in jur de 31 grade, in conditii de cer variabil, mai mult senin dimineata si vant cel mult moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI LUNI. Vremea se va menţine călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei, dar cu unele înnorări spre seară și noaptea, când probabilitatea de apariţie a averselor însoţite de descărcări electrice va fi în creştere. Vântul va cel mult moderat iar temp maximă va fi in jur de 32 de grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, exceptând sud-estul, unde vor fi înnorări trecătoare si posibil ploi de scurta durata si desc electrice în zona litoralului. Izolat dimineaţa va fi ceaţă. Vântul va sufla cu intensificări în Dobrogea, in estul Munteniei şi sudul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 grade in nordul litoralului si 31 de grade in vestul, sud-vestul Olteniei.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se va menţine predominant frumoasă și se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil în regiunile sudice şi sud-estice şi mai mult senin în celelalte regiuni, dar numai pe arii restrânse în sud-estul Dobrogei, mai ales seara și noaptea, vor înnorări accentuate, averse şi descărcări electrice. Izolat dimineaţa va fi ceaţă.Vântul va sufla cu intensificări trecătoare peste zil în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 grade pe litoral si in estul transilvaniei si 32 de grade in Lunca Dunarii.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea continua să se încălzească usor si va deveni călduroasă dupa amiaza în în zonele de câmpie și de podiș. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări trecătoare în sud şi in sud-esti, iar după-amiaza și la munte unde, pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice.

Izolat, noaptea şi dimineaţa va fi ceaţă. Vântul va sufla cu unele intensificări în cursul zilei în sud-est, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25..26 grade in sudul litoralului și 34 de grade in vestul Olteniei poate si in jumatatea sudica a Moldovei.

TENDINTA Marti. Vremea se va menține călduroasă, mai ales dupa amiza, cumaxie intre 27 si 34 grade, dar de miercuri pana vineri temperaturile vor scadea treptat, astfel că spre sfârşitul intervalului vremea va fi normală din punct de vedere termic cea mai mare parte a țării.

Ploile, mai ales averse insotite de desc electrice si vant mai puternic se manifesta marti mai ales după-amiaza și seara local în zonele montane si doar pe arii restrânse în jumătatea de sud-est și izolat în rest si vor fi chiar si condiții de grindină, iar in zilele urmatoare mai ales după-amiaza şi seara vor fi averse şi descărcări electrice, local la deal şi la munte şi pe arii restrânse în rest.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button