ARHIVA B365

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în următoarele zile în Capitală

VREMEA ÎN BUCURESTI MIERCURI. Gradul de instabilitate atmosferică va fi în diminuare, dar în cursul zilei vor mai fi înnorări temporar accentuate, favorabile averselor însotite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

VREMEA ÎN BUCURESTI JOI: Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade.

VREMEA ÎN UBCURESTI VINERI: Vremea va fi frumoasă, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii august. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MIERCURI. Gradul de instabilitate atmosferică va fi în diminuare, dar în zonele montane, precum si în regiunile sudice şi centrale, vor mai fi înnorări temporar accentuate, în special în cursul zilei şi local se vor semnala averse si descărcări electrice. Punctiform se vor cumula cantităti de apă de peste 20…25 l/mp si vor fi conditii de grindină.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări, mai ales în prima parte a intervalului, în est, la munte si în extremitatea de nord-vest a teritoriului, dar de scurtă durată si în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade in Dealurile de Vest si 31 de grade in Oltenia.

PROGNOZA METEO JOI: Vremea va fi în general frumoasă. Vor fi înnorări trecătoare la munte si în sud-vestul teritoriului, unde doar izolat vor fi ploi slabe si, posibil, descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în cursul zilei în est, sud-est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în depresiuni si 30 de grade în Lunca Dunării. Dimineata si noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceată.

PROGNOZA METEO VINERI: Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii august. Cerul, mai mult senin în mare parte din ţară, va avea unele înnorări în Dobrogea, iar după-amiaza si la munte, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei în estul si sud-estul tării şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în estul Transilvaniei si 31 de grade în sudul Olteniei.

TENDINTA

SAMBATA – Vremea se va mentine predominant frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil în sud-estul extrem al tării, unde doar cu totul izolat vor mai fi posibile ploi de scurtă durată, si mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 de grade în depresiuni si 32 de grade în sudul Olteniei.

DUMINICA si LUNI – Valorile termice vor continua să crească usor, iar vremea va deveni călduroasă în zonele de câmpie si de podis. Doar izolat, la munte, vor fi posibile ploi de scurtă durată.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button