VREMEA

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în următoarele zile în CAPITALĂ

VREMEA ÎN BUCURESTI MIERCURI: Vremea va fi în general instabilă în cursul zilei, când vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Noaptea cerul va fi variabil. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua anterioară, va fi de 29…30 de grade.

VREMEA ÎN BUCURESTI JOI: Vremea se va încălzi uşor, devenind călduroasă la amiază, astfel că maxima termică va fi de 31…32 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab si moderat.

VREMEA ÎN BUCURESTI VINERI: Vremea va fi predominant frumoasă si călduroasă la amiază, iar maxima termică se va situa în jurul valorii de 33 de grade. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab si moderat.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MIERCURI: Vremea va fi în general instabilă, îndeosebi în cursul zilei, în regiunile din jumătatea estică a ţării, unde vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului.

Cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat 30 l/mp şi se menţin condiţiile de grindină. În restul teritorului, cerul va fi variabil şi doar pe ari restrânse va ploua slab. Temperaturile maxime, în scădere faţă de ziua anterioară în regiunile estice şi sud-estice, se vor încadra între 23 de grade in estul Transilvaniei si 32 de grade in Lunca Dunarii.

PROGNOZA METEO JOI. Valorile termice diurne vor fi în creştere în cea mai mare parte a ţării, vremea devenind călduroasă în zonele de câmpie si de podis. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade in estul Transilvaniei si 33 de grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zona montană, unde pe arii restrânse, mai ales după-amiaza şi seara, vor fi averse slabe şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări, în cursul zilei, în sud-est.

PROGNOZA METEO VINERI: Vremea va continua să se încălzească uşor si va fi călduroasă în cea mai mare parte a tării, izolat caniculară, la amiază, în Lunca Dunării. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări la munte, unde cu totul izolat, după-amiaza, vor fi conditii pentru ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în cursul zilei, în sud-vestul si sudul tării, precum si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade in nord-estul Transilvaniei si 35 de grade in Lunca Dunarii.

TENDINTA

SAMBATA – Vremea se va mentine călduroasă, izolat caniculară la amiază în Lunca Dunării. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în zona montană, unde doar izolat vor fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în cursul zilei, în sud-vestul si nord-vestul tării, iar spre sfârsitul intervalului în est. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 in estul Transilvaniei si 35 de grade in Lunca Dunarii.

DUMINICA si LUNI – Vremea va fi în continuare călduroasă, local caniculară în sudul şi sud-estul ţării. Probabilitatea de aparitie a ploilor va creste spre sfârsitul intervalului în vestul, nordul, centrul tării si în zonele montane.

sursa: romaniatv.net.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button