VREMEA

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în următoarele zile în CAPITALĂ

VREMEA ÎN BUCURESTI MIERCURI. Va fi în continuare o vreme călduroasă, cu o maximă termică de 33…34 de grade şi disconfort. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA ÎN BUCURESTI JOI. Vremea călduroasă şi disconfortul se vor menţine, urmând ca după-amiaza temperatura aerului să urce până în jurul a 34 de grade, iar indicele temperatură-umezeală să atingă pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

VREMEA ÎN BUCURESTI VINERI. Vremea va fi caniculară după-amiaza, când se va înregistra o temperatură maximă în jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în continuare călduroasă în majoritatea zonelor, dar în special în cele de câmpie din sud şi din est unde se va resimţi un disconfort mai accentuat; temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade in Dealurile de Vest şi 34 de grade in sud si sud-est.

În Banat, Crişana, Maramureş şi vestul Transilvaniei, precum şi în zona montană instabilitatea atmosferică se va manifesta, îndeosebi după orele amiezii, prin înnorări temporar accentuate şi local averse, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. Ploile vor avea şi caracter torenţial, izolat cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi va cădea grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile pe spaţii mici.

PROGNOZA METEO JOI. În vestul şi nord-vestul ţării vremea se va menţine în general instabilă şi, mai ales după orele prânzului, vor fi înnorări temporar accentuate şi local averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului.

Cu totul izolat se vor cumula cantităti de apă însemnate si vor fi posibile căderi de grindină. În restul teritoriului va fi în continuare vreme călduroasă, iar în Câmpia Română local va fi caniculă şi disconfort; cerul va fi variabil, iar fenomene asociate instabilităţii atmosferice vor fi pe spaţii mici, în zonele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 in Maramures si sudul litoralului si 36 de grade in Lunca Dunarii.

PROGNOZA METEO VINERI. În vestul, centrul si nordul tării, precum si în zonele deluroase si montane, vremea va fi în general instabilă si se va răci, temporar înnorările vor fi accentuate si local se vor semnala averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe spatii mici se vor cumula cantităti de apă însemnate si vor fi posibile căderi de grindină. În restul teritoriului vremea călduroasă va persista, iar izolat în sud şi în sud-est va fi caniculă; cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 si 35 de grade. (23 de grade in Maramures si 37 de grade in Lunca Dunarii)

TENDINTA

SAMBATA – Vremea va fi călduroasă în majoritatea zonelor, iar în sud si sud-est izolat canicula va persista. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza si seara cu precădere în nord, nord-est si în zona montană, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 si 36 de grade. (27 grade in Maramures si 37 de grade in Lunca Dunarii)

DUMINICA si LUNI – Vremea se va mentine călduroasă în majoritatea regiunilor, local caniculară în cele sudice şi de sud-est. Probabilitatea de aparitie a fenomenelor specifice instabilitătii atmosferice va fi ridicată la început în zona montană, apoi si în restul teritoriului.

sursa: romaniatv.net.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button