PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în următoarele zile în Capitală

de:
04 iul. 2016
0 Afișari
PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în următoarele zile în Capitală

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARŢI. Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări in primele ore, apoi soarele va fi foarte geneors. Vântul va sufla cel mult moderat iar temperatura maximă va fi de 27…28 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va deveni călduroasă, cu o maximă termică în jurul valorii de 31 de grade şi disconfort în orele după-amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate noaptea, în special în a doua parte, când va creşte probabilitatea pentru averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Vântul va sufla cel mult moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI. Vremea va fi în general instabilă şi se va răcori. Temporar, înnorările vor fi accentuate şi vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MARŢI: Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, însă, doar pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, în Oltenia, Transilvania, nordul Munteniei, iar în a doua parte a nopţii posibil şi în nordul Crişanei şi în Maramureş. Valorile termice vor fi, în multe zone, uşor mai scăzute decât mediile climatologice specifice acestei perioade. Temp maxime se vor încadra între 22..23 gr in estul Transilvaniei si cel mult 30 de gr in sud-est

PROGNOZA METEO MIERCURI. Valorile termice vor fi în creştere, în majoritatea regiunilor, dar cu precădere în cele sudice şi de sud-est, unde local vremea va deveni călduroasă. Instabilitatea atmosferică, ce se va manifesta prin înnorări, temporar accentuate, averse, chiar şi cu caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Aceste fenomene vor cuprinde treptat, mai ales din a doua parte a zilei, vestul, nordul şi centrul ţării, precum şi zonele montane. În restul teritoriului, astfel de fenomene vor fi pe arii mai restrânse, noaptea. Se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate şi izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 grade in Maramures, poate si in estul Transilvaniei si 33 de grade in sudul Olteniei, in Lunca Dunarii. unde vor crea din nou disconfort termic.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va răcori în toată ţara şi va fi în general instabilă. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei, zona Carpaţilor Orientali, estul Carpaţilor Meridionali şi pe arii restrânse în rest. Cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi se menţin condiţii pentru căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 in Maramures si in estul Transilvaniei si cel mult 29 de grade in sudul Olteniei.

TENDINTA

VINERI temperaturile cresc usor pana spre maxime intre 23 si 30 grade, iar vremea va fi destul de frumoasa, cu cerul variabil, abia seara apar ceva ploi de vara si desc electerice. Vreme schimbatoare si in weekend, cu temperaturi chiar modeste sambata si instabilitate atmosferica accentuata, mai ales in nord-vest, nord si centru precum si la munte, apoi vremea se incalzeste, mai ales in primele zile ale saptamânii viitoare cand se apropie de pragul caniculei iar ploile vor fi ceva mai putine.

Sursa: romaniartv.net.

Cookies