VREMEA

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO BUCURESTI JOI: Vremea se va mentine rece pentru această dată. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare, mai ales în a doua parte a intervalului, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI VINERI: Valorile termice, deşi în crestere uşoară faţă de intervalul anterior, se vor menţine mai mici fată de cele normale pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade. Cerul va avea înnorări, mai accentuate seara si noaptea, când va temporar ploua. Vântul se va intensifica treptat în a doua parte a intervalului.

PROGNOZA METEO BUCURESTI SAMBATA. Valorile termice vor fi mai mici decât cele normale pentru această perioadă; maxima va fi de 16…17 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul zilei, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab si moderat.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în regiunile intracarpatice, unde cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse în Maramureş, nord-vestul Transilvaniei şi în Crişana şi local în Banat, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20…25 l/mp. La munte vor predomina ninsorile şi în special la altitudini mai mari în zona Carpaţilor Occidentali şi în partea de nord a Carpaţilor Orientali se va depune strat nou de zăpadă. Trecător şi izolat, precipitaţiile mixte îşi pot face apariţia şi în zonele mai joase de relief din această parte a ţării. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales seara şi noaptea, când în sud şi sud-est trecător şi izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări îndeosebi în cursul zilei în vest, nord-vest şi la munte si doar pe spaţii mici în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade in Dealurile de Vest si 17 grade pe ltoral si in delta, posibil izolat si in sudul Moldovei.

PROGNOZA METEO VINERI. Desi valorile termice diurne vor fi în crestere usoară în majoritatea zonelor, vremea va fi mai rece decât în mod obisnuit la această dată, îndeosebi în vest, nord si centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade in Dealurile de Vest si 20 de grade, izolat in sud-est (zona de deal apartinand partii de sud a Moldovei). Cerul va avea înnorări temporar accentuate si va ploua, ziua în local în nord-vestul si nordul tării si numai izolat în rest, iar spre seară si noaptea pe arii extinse în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, local în Moldova, pe spaţii mici în Transilvania şi izolat în restul teritoriului. În special în sud-est se vor înregistra cantităţi de apă însemnate, de peste 25…30 l/mp. La munte, ziua vor predomina ninsorile, iar noaptea vor fi precipitaţii mixte, ce se pot semnala trecător şi în orele dimineţii, în zonele mai joase de relief din nord şi nord-vest. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări temporare la munte, iar în a doua parte a intervalului şi în regiunile extracarpatice.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Valorile termice se vor situa sub cele climatologic normale pentru această perioadă, în toate regiunile. În cursul zilei, cerul va avea înnorări temporare si va ploua, local în estul extrem al tării si izolat în rest. La munte, pe arii restrânse vor fi precipitatii sub formă de lapovită si ninsoare. Noaptea, cerul va deveni variabil. Mai ales în prima parte a intervalului, vântul va avea intensificări în estul si în sud-vestul teritoriului, precum si la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în estul Transilvaniei si 17 grade, izolat, în regiunile sudice.

PROGNOZA METEO TENDINTA

DUMINICA – Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice diurne vor marca o crestere usoară fată de ziua precedentă în cea mai mare parte a tării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul si nord-estul tării, iar spre sfârsitul intervalului si în vest si sud-vest, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în Moldova si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade in depresiuni si 18 grade in sud-sud-estul tarii. La sfârsitul intervalului, pe arii restrânse, în special nord-vest şi centru se va produce brumă.

LUNI si MARTI – Valorile termice vor fi usor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă a anului. Temporar vor fi precipitatii în majoritatea regiunilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button