PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în următoarele zile

de:
02 oct. 2016
0 Afișari
PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO BUCURESTI LUNI: În orele dimineţii va fi nebulozitate joasă şi ceaţă, apoi vor fi înnorări temporare şi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului va avea valori uşor peste cele normale la această dată, cu o maximă de 22…23 de grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI MARTI: Regimul termic va fi caracterizat de valori în scădere uşoară, dar apropiate de cele normale la începutul lunii octombrie. Cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade

PROGNOZA METEO BUCURESTI MIERCURI: Vremea va deveni rece pentru această dată. Cerul va prezenta înnorări temporare îndeosebi pe parcursul zilei, când temporar va ploua, iar vântul va prezenta unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO LUNI. În regiunile din vestul, centrul şi nordul ţării, vremea va fi în general instabilă şi se va răci, devenind normală termic pentru această perioadă din an; cerul va fi mai mult noros, pe arii extinse vor fi ploi cu caracter temporar ce pot fi însoţite de descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi izolat 20…25 l/mp, cu precădere în nord-vest şi la munte. În restul teritoriului, valorile termice, deşi în scădere uşoară, se vor situa în continuare peste mediile climatologic specifice datei; dimineaţa vor fi zone cu nebulozitate joasă şi ceaţă, apoi cerul va avea înnorări temporare şi pe spaţii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade in depresiuni si 25 de grade in sud-est. (Baragan si Dobrogea continentala)

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va continua să se răcească în cea mai mare parte a ţării, dar în special în vest, nord-vest şi centru, precum şi la munte, unde se vor înregistra valori termice mult mai scăzute decât cele normale la începutul lunii octombrie. Cerul va avea înnorări temporare, în majoritatea zonelor vor fi ploi pe arii relativ extinse şi izolat în cantităţi însemnate, exceptând partea de sud a teritoriului unde doar local va ploua slab. În zona montană vor fi precipitaţii mixte ziua, însă noaptea, mai ales în masivele înalte, vor predomina ninsorile. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade in Dealurile de Vest şi 22…23 de grade în sudul extrem şi în sud-est.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va deveni rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în vestul, centrul, nordul si nord-estul teritoriului. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse, exceptând regiaunile sud-vestice si sudice unde înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, mai ales ziua. În zona de munte vor predomina ninsorile. Pe arii restrânse cantitătile de apă vor fi însemnate. Vântul va avea intensificări temporare în cea mai mare parte a tării, îndeosebi în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime vor cuprinse, în general, între 7 si 17 grade. (6 grade in estul Transilvaniei si 18 grade pe litoral si in delta)

TENDINTA

PROGNOZA METEO JOI – Vremea se va mentine rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în vestul, centrul si nordul tării, unde vor fi înnorări si mai ales în prima parte a intervalului va mai ploua. În zonele de munte, precipitatiile vor fi mixte. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros si numai pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, iar în cursul zilei, temporar si în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor cuprinse între 6 grade in Maramures si 16 grade in extremitatea de sud a tarii.

PROGNOZA METEO VINERI si SAMBATA – Valorile termice vor marca o crestere treptată si se vor apropia de mediile multianuale specifice acestei perioade. Local si temporar va mai ploua, iar în zona montană înaltă, trecător se vor semnala precipitatii mixte.

Cookies