PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în următoarele zile

de:
29 aug. 2016
0 Afișari
PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARŢI. Vremea va fi călduroasă, cu o maximă termică în jurul a 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales spre seară, când vor fi condiții de averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor marca o scădere ușoară față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi 28…29 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. Vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în jumătatea de sud. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, îndeosebi în zonele de munte, iar local, mai ales după-amiază și la începutul nopţii şi în centrul, nordul şi sud-estul teritoriului. Vor fi condiții de grindină, iar izolat cantităţile de apă pot depăşi 15…20 l/mp. Vântul va prezenta intensificări în regiunile estice, iar în rest va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade în nordul Moldovei și 34 de grade în sudul Olteniei.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor marca o uşoară scădere față de ziua precedentă, astfel încât vor fi apropiate de mediile multianuale specifice sfârşitului de august. În sud-vestul și în centrul țării, precum și la munte, cerul va avea unele înnorări și pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile cu totul izolat. Vântul va avea intensificări în cursul zilei în regiunile estice, iar în rest va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în estul Transilvaniei și 32 de grade în sudul Olteniei.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza în zona de munte, unde doar izolat vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Deltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade in delta si in depresiuni și 30 de grade in sud-vest, sud si est. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

Ultimele trei zile ale saptamanii vor veni cu vreme frumoasa, insorita si foarte putine ploi. Numai la nivel izolat si trecator după-amiaza pe la munte isi fac aparitia ploi de scurta durata cu descărcări electrice. Si temperaturile sunt agreabile, fara excese, numai bune pentru a petrece sfarsitul de saptamana fie la munte, fie pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade.

Cookies