VREMEA

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în primul weekend din septembrie

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Vremea se va menţine în general frumoasã şi va fi caldã pentru începutul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza şi seara, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea se va menţine în general frumoasã şi va fi caldã pentru începutul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza şi seara, dar cu sanse reduse de ploaie. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade.

 ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general frumoasă şi se va încăzi uşor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, îndeosebi dupã-amiaza şi la începutul nopţii la munte şi în dealurile subcarpatice, unde doar pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã, posibil însoţite de fulgere si tunete. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla cel mult moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în depresiuni şi 31 de grade în Oltenia.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi în general frumoasă şi caldă pentru începutul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara în zona de munte, dar şi în regiunile sudice, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice şi unele intensificãri ale vântului. În zonele joase, dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 25..26 gr pe litoral si in depresiunile din estul Transilvaniei şi 31 de gr in sudul Olteniei si al Munteniei.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Temperaturile mai cresc putin, astfel incat vremea va deveni deosebit de caldã pentru prima decadã a lunii septembrie în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri şi pe arii restrânse ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice şi unele intensificãri ale vântului, dupã-amiaza la munte, iar noaptea, posibil, în nord-vestul şi nordul ţãrii. În zonele joase dimineaţa se menţin condiţiile de ceaţã.Temperaturile maxime se vor încadra între 25 gr in estul Transilvaniei şi 33 de gr în Oltenia.

Saptamana viitoare debuteaza cu vreme deosebit de caldã pentru aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu ceva înnorãri mai accentuate, averse şi descãrcãri electrice, dupã-amiaza, izolat la munte, iar searã şi noaptea local în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 34 de grade. De marti pana vineri temperaturile scad treptat, dar in primele doua zile inca sunt peste mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii. Sanse mai mari de precipitatii vor fi in jumatatea de sud-vest a tarii.

sursa: romaniatv.net.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button