PROGNOZA METEO BUCUREȘTI. Cum va fi vremea în Capitală la sfârșit de săptămână

de:
02 iun. 2016
0 Afișari
PROGNOZA METEO BUCUREȘTI. Cum va fi vremea în Capitală la sfârșit de săptămână

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI VINERI. Vremea va fi instabilă asa ca temporar, mai ales după amiază şi în prima parte a nopţii, vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi 24-25 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI SÂMBĂTĂ. Vremea se va menține în general instabilă. Asa ca norii acopera temporar cerul si aduc averse, posibil insotite de descărcări electrice şi un vant mai alert. Temperatura maximă, ușor mai scăzută decât cea normală pentru această perioadă, va fi de 23-24 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI DUMINICĂ. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară și noaptea când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, în creștere ușoară față de ziua precedentă, va fi de 25-26 de grade.

ÎN ȚARĂ

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi, în continuare, în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi vor fi averse, însoţite de descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului în estul şi sud-estul ţãrii, la deal şi la munte şi local în restul teritoriului. Izolat vor fi cãderi de grindinã, iar în jumãtatea de est a ţãrii, cantitãţile de apã vor depãşi local 20 l/mp şi izolat 50 l/mp. Temperaturile maxime, apropiate de mediile climatologice specifice perioadei în vest şi sud şi sub cele normale în rest, se vor încadra între 16 grade in estul Transilvanieie si in nordul Moldovei şi 26 de grade in Lunca Dunarii. 

PROGNOZA METEO SAMBATA. În jumãtatea de sud a ţãrii şi în zonele montane aferente, vremea va rãmâne în general instabilã. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, izolat cantitãţi de apã mai însemnate şi cãderi de grindinã. În jumãtatea de nord, înnorãrile vor fi temporare, iar fenomene specifice instabilitãţii se vor semnala pe arii restrânse, cu precãdere în regiunile vestice. Temperaturile maxime, uşor mai scãzute decât cele normale pentru aceastã perioadã, vor fi cuprinse între 19 gr in estul Transilvaniei şi 26 de grade in Maramures poate si in nordul Crisanei. 

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat, va cãdea grindinã şi cantitãţile de apã vor fi mai însemnate. Astfel de manifestari în regiunile sudice şi de rãsãrit, unde valorile termice diurne vor marca o creştere, faţã de intervalul precedent, se vor semnala cu precãdere în orele serii şi noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 gr in estul Transilvaniei si 27 de grade in nord-vest.

TENDINTA

Saptamana viitoare icepe tot cu averse , desc electrice in sudul şi în estul ţării, la deal şi la munte şi pe arii restrânse în celelalte regiuni. De marti ploile se mai restrang, marti mai sunt de interes mai ales la munte apoi si in vest si in nord. Temperaturle vor fi marti mai scazute decat in mod normal, intre 20 si 26 gr, chiar si miercuyri vremea e mai racoroasa apoi temp vor creste.

Sursa: romaniatv.net

Cookies