PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în Capitală la sfârşit de săptămână

de:
23 mart. 2016
1 afișări
PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în Capitală la sfârşit de săptămână

PROGNOZA METEO JOI BUCUREŞTI. Vremea se va menţine închisă şi rece pentru această dată. Temporar va mai ploua, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade.

PROGNOZA METEO VINERI BUCUREŞTI. Vremea se va menţine rece pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade. Noaptea este posibil să se producă brumă.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ BUCUREŞTI. Vremea se va menţine rece pentru sfârşitul lunii martie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade.

ÎN ŢARĂ:

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi predominant închisă şi rece pentru această perioadă. Temporar se vor semnala precipitaţii, ziua în sudul şi centrul ţării şi local în rest, iar noaptea cu precădere în jumătatea de sud-vest. Vor fi mai ales ploi, dar şi precipitaţii mixte în jumătatea de nord a Moldovei, în estul Transilvaniei şi în dealurile subcarpatice, iar la munte vor predomina ninsorile. Cantităţile de apă vor mai depăşi izolat 15 l/mp. Vântul va avea intensificări temporare în partea de est şi sud-est a ţării, unde se vor depăşi 50 km/h la rafală şi trecător în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în nordul Moldovei şi 12 grade în Oltenia. Noaptea, în Maramureş şi în nord-vestul Transilvaniei, vor fi condiţii de brumă.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar se va menţine rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros în sud-vestul teritoriului, unde va mai ploua, iar la munte vor predomina ninsorile. În restul ţării vor fi înnorări temporare, dar numai cu totul izolat vor mai fi posibile precipitaţii slabe. Vântul nu se va domoli si o sa continua sa aiba intensificări în est şi sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 2…3 grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei şi 11 grade în Dealurile de Vest. Noaptea cerul se va curata de nori si drept consecinta temperaturile vor scadea semnificatuiv, adica -10 grade in estul Transilvaniei, posibil si in nordul Moldovei si in aceste conditii se va produce brumă în majoritatea regiunilor.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Valorile termice diurne vor fi uşor mai ridicate decât cele din ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile sudice şi nord-vestice, iar spre seară şi noaptea în cele nordice. Izolat se vor semnala ploi slabe, iar în zonele de munte şi noaptea şi în nordul extrem al ţării, vor cădea precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5…6 grade în estul Transilvaniei şi 13 grade în Oltenia.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va continua să se încălzească uşor în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 14 grade. Dar la inceputul saptamanii viitoare incalzirea vremii va continua si o sa ajungem sa vorbim chiar despre vreme calda pentru sfarsitul lunii martie cu temperaturi ce se vor apropia in orele amiezii de 20 de grade.

Cookies