PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în Capitală

de:
14 iun. 2017
1 Afișari
PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în Capitală

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Îndeosebi spre seară, vor fi condiții de aversă și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Trecător, vor fi posibile averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI SAMBATA. Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări, temporar accentuate și, îndeosebi spre seară și noaptea, vor fi averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 24…26 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări, temporar accentuate, şi vor fi averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului, mai ales pe parcursul zilei și seara. Din punct de vedere termic, vremea va fi răcoroasă spre rece la această dată. Temperatura maximă va fi de 21…23 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, dar numai pe arii restrânse și averse, însoțite de descărcări electrice, în zona de munte și în special în cea a Carpaților Orientali, precum și în sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în extremitatea de răsărit a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 in nordul tarii si in depresiunile din estul Transilvanieie și 31 de grade in vestul Oltenieie, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre 4 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. În cursul zilei, vremea va fi în general frumoasă, deși vor fi înnorări, averse și descărcări electrice, dar pe arii restrânse, cu precădere la deal și la munte, îndeosebi după-amiază. Seara și noaptea, înnorările se vor accentua, iar manifestările specifice instabilității atmosferice vor fi în extindere ca arie în regiunile vestice, nordice și centrale, în timp ce în restul teritoriului, se vor semnala izolat. Pe spații mici, mai ales în zona Carpaților Occidentali și în nord-vestul țării, cantitățile de apă vor depăși 15-20 l/mp. Vor fi condiții de căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe crestele montane, în sud-est, dar de scurtă durată, în timpul ploilor și în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 grade in estul Transilvaniei și 30 in sudul Oltenieie si Banatului, iar cele minime între 9 și 18 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va răci, față de intervalul precedent, și va fi în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Local, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și, pe spații mici, va cădea grindină. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente și pe arii mai extinse, ziua – în jumătatea de nord a țării, la deal și la munte, iar seara și noaptea în centru și în sud-est. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 16 grade in estul Transilvaniei și 26 de grade in sud-vestul tarii și minime între 8 și 16 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi în general instabilă cu ploi și descărcări electrice în majoritatea regiunilor. Local, cantitățile de apă vor mai fi însemnate și se mențin condiții de căderi de grindină. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări ce vor atinge viteze mai mari pe crestele montane. Din punct de vedere termic, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar minimele între 7 și 15 grade, ușor mai ridicate pe litoral și în deltă.

DE LUNI PANA MIERCURI Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor și se va încălzi de la o zi la alta. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată pe arii restrânse în zonele montane, îndeosebi în orele amiezelor, iar în prima zi a intervalului și în regiunile estice.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în Capitală.

Cookies