VREMEA

Prognoza meteo București. ANM: Vreme mai rece decât în mod normal

Prognoza meteo București. ANM: Vreme mai rece decât în mod normal. Informare meteorologică de vreme rece pentru toată țara.

Prognoza meteo București. ANM: Vreme mai rece decât în mod normal pentru acestă perioadă, transmit meteorologii.

Prognoza meteo București

Administrația Națională de Meteorologie – ANM, a transmis prognoza specială pentru Municipiul București, pentru intervalul 22 septembrie 2021, ora 10:00 – 23 septembrie 2021, ora 10:00.

Recomandăm și: Bucureștiul intră în scenariul roșu. Rata de incidență a crescut la 3,3 la mie. Ce restricții se aplică începând de astăzi

Astfel, meteorologii transmit că vremea din Capitală se va menține rece pentru această perioadă a anului. Cerul va avea temporar înnorări, iar pe parcursul zilei, trecător, sunt șanse să apară ploi slabe. Vântul va fi și el prezent, dar va sufla slab și moderat. Temperatura maximă din București se va situa în jurul valorii de 17 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi între 7 și 9 grade Celsius.

ANM: Vreme mai rece decât în mod normal

Vreme rece nu va fi doar în București. Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică pentru vreme deseobit de rece. Informarea meteo este valabilă în intervalul 22 septembrie 2021, ora 10:00 – 23 septembrie 2021, ora 10:00. Fenomenele vizate de meteorologi: la altitudini de peste 1700 m ninsori și lapoviță; vreme deosebit de rece și intensificări ale vântului.

Recomandăm și: Ce zodii sunt bulevardele din București

Astfel, în intervalul de timp menționat mai sus, la munte, în general la altitudini mai mari de 1.700 de metri, vor apărea precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare moderate cantitativ, mai ales pe crestele Carpaților Meridionali (10 – 15 l/mp), unde pe arii restrânse se va depune un strat de zăpadă.

Vremea va fi deosebit de rece în toate regiunile din țară. În timpul nopții se vor înregistra temperaturi minime de 0 – 3 grade Celsius în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud. Izolvat va apărea bruma.

Temporar, vântul va prezenta intensificări în regiunile din estul, sud-estul și în extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40 – 50 km/h, iar în zonele montane înalte, viteze de peste 60 km/h.

Meteorologii transmit că joi și vineri (23 septembrie și 24 septembrie) vremea continuă să se mențină deosebit de rece în cea mai mare parte a României. Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor din țară, iar la munte va sufla tare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button