VREMEA

Prognoza meteo București. ANM: Valori termice în creștere ușoară

Prognoza meteo București. ANM: Valori termice în creștere ușoară. Vineri, 24 septembrie, temperatura maximă din Capitală va fi de 21 de grade Celsius.

Prognoza meteo București. ANM: Valori termice în creștere ușoară. Temperatura maximă din Capitală va fi în jurul valorii de 21 de grade Celsius, potrivit meteorologilor.

Prognoza meteo București

Ne era dor să vedem Soarele pe cer, chiar dacă este răcoare. Astfel, Administrația Națională de Meteorologie anunță că temperaturile sunt într-o ușoară creștere, în Capitală.

Recomandăm și: Evenimente în București în weekendul 25 – 26 septembrie. Spectacole de teatru, expoziții și concerte la care putem merge

Dimineața încă este răcoare, dar temperatura maximă de vineri, 24 septembrie, în București, va fi în jurul valorii de 21 de grade Celsius. Cerul va fi variabil cu unele înnorări. Vântul va fi și el prezent, vor exista intensificări temporare, cu rafale ce vor avea viteze de cel mult 45 – 50 km/h.

Măcar nu o să mai avem o stare de spirit ușor tristă din cauza norilor prezenți pe cerul din București. Gândim pozitiv!

ANM: Valori termice în creștere ușoară

Valori termice în creștere ușoară și în țară, dar în nordul și centrul României încă va fi răcoare. Dimineața va fi rece în toate regiunile. Vântul va fi prezent. Tare va sufla la munte, cu rafale ce vor depăși 90 – 100 km/h la altitudini de peste 1.700 metri, iar în restul teritoriului, local cu viteze în general de 50 – 60 km/h.

Recomandăm și: Trei cartiere din București ar putea rămâne fără căldură în sezonul rece. „Va fi cea mai grea iarnă din istorie”

Cerul va fi variabil și temporar vor apărea înnorări și ploi în nordul, centrul şi estul ţării. Temperaturile maxime se vor situa între 14 și 24 de grade Celsius. Dimineața, izolat, sunt șanse să apară ceața.

Și la mare, valorile termice vor fi în creștere, față de zilele trecute. Temperaturile maxime de la malul mării vor fi între 18 și 21 de grade Celsius. Apa mării va avea o temperatură de 16 – 18 grade Celsius. Cerul va fi variabil, vor apărea înnorări temporare, iar după-amiază sau seara sunt șanse să apară ploi de scurtă durată.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button