Prognoza meteo ANM. Ziua va fi cald în București, iar seara sunt așteptate averse

12 aug. 2021
94 Afișari
Prognoza meteo ANM. Ziua va fi cald în București, iar seara sunt așteptate averse
Prognoza meteo ANM. Ziua va fi cald în București, iar seara sunt așteptate averse

Prognoza meteo ANM. Ziua va fi cald în București, iar seara sunt așteptate averse. Nici în weekend nu scăpăm de căldură, meteorologii spun că vom avea parte de caniculă în toată țara.

Prognoza meteo ANM. Ziua va fi cald în București, iar seara sunt așteptate averse. Nici în weekend nu scăpăm de căldură, meteorologii spun că vom avea parte de caniculă în toată țara, potrivit informațiilor oficiale transmise de Adminsitrația Națională de Meteorologie (ANM).

Ziua va fi cald în București, iar seara sunt așteptate averse

Vremea de joi din București va fi călduroasă. 32 de grade Celsius va fi temperatura maximă înregistrată. Cerul va fi variabil, dar după-amiaza și seara sunt așteptate înnorări temporar accentuate. Meteorologii transmit că sunt așteptate ploi cu tunete și fulgere, dar și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile minime se vor situa între 18 și 20 de grade Celsius.

Recomandăm și: Unde se ia curentul în București și Ilfov până săptămâna viitoare. La ceas de caniculă și întreruperile sunt puține, dar nici să stai câteva ore fără electricitate nu e bine

Vineri se răcorește foarte puțin în Capitală. Vremea va fi călduroasă, dar temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius. Potrivit ANM, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla pe ici, pe colo. Temperaturile minime se vor situa între 16 și 19 grade Celsius.

Prima zi de weekend din București va fi frumoasă, dar călduroasă. Temperaturile maxime vor ajunge la 32 – 33 de grade Celsius. Cerul va fi senin în Capitală, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa între 17 – 18 grade Celsius, iar în zona periurbană va fi mai scăzută.

Recomandăm și: Începe Summer Well 2021. Tot ce trebuie să știți dacă participați la ediția din acest an

Bucureștenii vor avea parte de vreme călduroasă și în ultima zi a săptămânii. 33 de grade Celsius va fi temperatura maximă, cerul va fi senin, iar vântul va sufla sfios (în general slab). Temperatura minimă se va situa între 17 – 19 grade Celsius, iar în zona periurbană va fi mai scăzută.

Prognoza meteo ANM

Meteorologii transmit că joi vom aveam parte de vreme călduroasă în sud-vestul și sudul României. Vom avea parte de disconfort termic ridicat. Cerul va fi variabil, iar după-amiaza și seara vor exista înnorări temporar accentuate local în zona Carpaților Orientali și Meridionali.

În regiunile sudice ale țării sunt așteptate ploi cu tunete și fulgere și intensificări ale vântului. 25 de grade va fi temperatura maximă din nordul Moldovei, iar în vestul și sudul Olteniei se vor înregistra 36 – 37 de grade Celsius.

9 grade va fi temperatura minimă în depresiunile din estul Transilvaniei, iar pe litoralul românesc se vor înregistra 22 de grade Celsius. Potrivit ANM, izolat vor fi condiții de ceață.

Cookies