ÎN BUCUREȘTI

Prognoza meteo ANM pentru București. Zile cu frig și răcoare în Capitală. Când se încălzește

Prognoza meteo ANM pentru București spune că vom avea în continuare zile cu frig și răcoare în Capitală. Totuși, există și o veste bună. Vezi mai jos când se încălzește.

Prognoza meteo ANM pentru București arată ultimele informații privind vremea la începutul lunii octombrie. Parcă anul acesta, ca și valul patru, vremea mai răcoroasă din ultima perioadă ne-a luat prin surprindere, mai ales că în ultimii ani finalul lunii septembrie era mult mai călduros. În așteptarea weekendului, vedeți mai jos ce temperaturi vor fi înregistrate în Capitală în această perioadă.

Cum va fi vremea vineri în București

Vremea se va menţine rece, mai ales dimineaţa şi noaptea în București, anunță prognoza meteo de vineri. Meteorologii spun că astăzi cerul va fi variabil, cu vânt care va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă de vineri se încadrează între 17 și 18 grade, în timp ce minimele ajung la 5-7 grade.

Prognoza meteo de sâmbătă

În weekend nu ne așteaptă vreme mai bună. Ba mai mult, prognoza meteo spune că sâmbătă, în București, vremea se va menţine chiar rece. De asemenea, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, mai spune ANM. Temperatura maximã va fi de doar 17-18 grade, iar cea minimă coboară spre un adevărat recor al răcorii pentru această toamnă, 4-6 grade Celsius.

Cum va fi vremea duminică

Veștile bune vin însă duminică și chiar restul săptămânii viitoare, atunci când vremea va fi mai frumoasă, iar meteorologii spun că se va încălzi uşor. De asemenea, cerul va fi senin duminică, iar vântul va sufla slab pânã la moderat, fără să deranjeze prea mult. În același timp, temperatura maximă din weekend va fi de aproximativ 19-20 de grade, în timp ce minima ajunge la 6-7 grade Celsius.

Prognoza meteo de luni

Începutul săptămânii viitoare aduce de asemenea o vreme cu mult mai frumoasă decât în aceste zile, iar temperaturile vor crește treptat. Prognoza meteo spune că vremea începe să se încălzească uşor ușor. De asemenea, cerul va fi mai mult senin. Oamenii de la vreme mai spun că vântul va sufla slab până la moderat în cursul zilei de luni. Mai mult, vom avea parte de cea mai călduroasă zi din ultima perioadă, cu o temperatură maximă de vreo 20-22 de grade. Temperatura minimă ajunge la 7-8 grade.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button