Prognoza meteo ANM pentru București. Vremea se răcește brusc în Capitală

20 sept. 2021
572 Afișari
Prognoza meteo ANM pentru București. Vremea se răcește brusc în Capitală
Prognoza meteo ANM pentru București. Vremea se răcește brusc în Capitală. Sursa foto: B365

Prognoza meteo ANM pentru București. Vremea se răcește brusc în Capitală . Află cum va fi vremea în următoarele zile conform prognozei meteo ANM. Meteorologii spun că vremea se va răci începând de marți și temperaturile vor fi mai scăzute decât normalul pentru această perioadă.

Prognoza meteo ANM pentru București. Vremea se răcește brusc în Capitală

După mai multe zile călduroase în Capitală, cu temperaturi ce au atins chiar și 30 de grade, se pare că urmează o primă parte a săptămânii ce va aduce temperaturi mult mai scăzute, ce se află chiar și sub valorile obișnuite pentru ultimul treiar al lunii septembrie, spun meteorologii ANM.

Prognoza meteo ANM pentru luni în București

Meteorologii anunță că luni vremea din București va fi ușor mai caldă, însă soarele va dispărea de pe cer destul de repede, deoarece norii se vor aduna treptat asupra întregului oraș până în a doua parte a zilei. Pe seară vor fi perioade caracterizate de averse puternice și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu eventuale intensificări în a doua parte a zilei. Temperatura maximă va fi de 24-25 de grade, iar cea minimă de 12-13 grade.

Cum va fi vremea marți în Capitală

Ziua de marți aduce în Capitală o atmosferă de instabilitate termică, dar și temperaturi mai mici decât normalul acestei perioade. Prin urmare, cerul va fi variabil, și vom avea parte de precipitații trecătoare, posibil chiar de la orele dimineții, potrivit meteorologilor. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul a 17-18 de grade, iar cea minimă va fi de 7-9 grade.

Prognoza meteo ANM pentru București. Vremea se răcește brusc în Capitală

Miercuri vremea va fi schimbătoare în Capitală

Miercuri vremea va continua pe trendul răcirii și temperaturile se vor menține sub valorile obișnuite pentru această perioadă în București. Cerul se va menține de asemenea înnorat în prima parte a zilei, pentru ca în a doua jumătate să existe tendințe de înseninare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă înregistrată va fi de 16-17 de grade, iar cea minimă de 5-7 grade, așa că probabil va fi momentul oportun să vă scoateți hainele mai groase din șifonier, mai ales dacă ieșiți din casă seara sau la primele ore ale dimineții.

Cum va fi prognoza meteo joi în Capitală

Ziua de joi va aduce în București valori termice în creștere față de zilele precedente, însă vremea va rămâne răcoroasă, cu o maximă de 18-19 de grade și minimă de 6-8 grade. Aceste valori termice vor fi puțin mai scăzute în zonele preorășenești, transmite ANM.

Cookies