Prognoza meteo ANM pentru București. Urmează o scădere semnificativă a temperaturilor

03 nov. 2021
264 Afișari
Prognoza meteo ANM pentru București. Urmează o scădere semnificativă a temperaturilor
Prognoza meteo ANM pentru București. Urmează o scădere semnificativă a temperaturilor

Cum va fi prognoza meteo pentru Capitală. Meteorologii spun că temperaturile se mențin ridicate încă 2-3 zile, apoi vremea schimbă foaia.

Prognoza meteo ANM pentru București. Urmează o scădere semnificativă a temperaturilor. Zilelea acestea avem valori peste media temperaturilor normale pentru această perioadă a anului. În weekend vremea schimbă foaia.

Prognoza meteo ANM pentru București

Vom avea parte de zile plăcute din punct de vedere termic, dar de la sfârșitul săptămânii se răcește. În București nu s-a mai format ceață, iar cerul pe parcursul zilei se degajează treptat. Miercuri, temperatura maximă la orele amiezii va fi de 17 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius.

Recomandăm și: Povestea ceasului de la Universitate, celebrul loc de întâlniri romantice din București, pierdut și uitat: Este 4, mai stau până la 5 şi dacă la 6 n-a venit, la 7 am plecat!

Joi, 4.11.2021, se încălzește în Capitală. La amiază vor fi temperaturi de 20 – 22 de grade Celsius, iar la fel va fi și vineri.

„Pentru această perioadă vreme deosebit de caldă”, a declarat meteorologul Alina Șerban pentru Realitatea Plus.

Urmează o scădere semnificativă a temperaturilor

Miercuri, în țară, vor fi temperaturi maxime de 20 de grade Celsius, iar cel mai cald va fi în vest, unde se vor înregistra temperaturi și de 23 – 24 de grade Celsius. Cerul va fi degajat.

Însă de vineri, se răcește treptat, iar în weekend temperaturile vor scădea simțitor, în toate regiunile. Vor apărea și ploile sub influența unui front atmosferic.

Temperaturi ridicate vor fi și joi, mai ales în vestul și centrul României: 22 – 24 de grade Celsius. Vineri vor fi temperaturi ridicate în Oltenia, Muntenia și Moldova.

Recomandăm și: Istoria străzii Lipscani. De unde provine numele celui mai important drum din întregul București

Se răcește treptat. Joi se vor înregistra valori maxime de 20 – 23 de grade, iar vineri vor fi temperaturi de 15 – 17 grade Celsius. În weekend se va resimți această scădere a temperaturilor.

Cum va fi vremea la munte, astăzi, 3 noiembrie 2021:

  • Ceahlău – 4 grade Celsius;
  • Păltiniș – 11 grade Celsius;
  • Poiana Brașov – 12 grade Celsius;
  • Predeal – 11 grade Celsius;
  • Rânca – 10 grade Celsius;
  • Semenic – 8 grade Celsius;
  • Sinaia – 10 grade Celsius;
  • Stâna de Vale – 10 grade Celsius;
  • Straja – 11 grade Celsius.
Cookies