Prognoza meteo ANM pentru București. Se anunță zile neobișnuit de răcoroase în Capitală

06 sept. 2021
93 Afișari
Prognoza meteo ANM pentru București. Se anunță zile neobișnuit de răcoroase în Capitală
Prognoza meteo ANM pentru București. Se anunță zile răcoroase în Capitală. Sursa foto: Hotel Capitol

Prognoza meteo ANM pentru București. Se anunță zile neobișnuit de răcoroase în Capitală. Află cum va fi vremea în următoarele zile conform prognozei meteo ANM. Meteorologii spun că se răcește mai mult decât era normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo ANM pentru București. Se anunță zile răcoroase în Capitală

Urmează un început de septembrie atipic, diferit față de ultimii ani, când canicula lui august se prelungea. În acest an, vremea pare să se răcească brusc, spun meteorologii ANM, atât în București, cât și în țară. Temperaturile vor fi mai mici decât este normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo ANM pentru luni în București

Începutul de săptămână aduce în Bucureşti, încă de luni, o vremea predominant frumoasă, dar răcoroasă, și chiar rece dimineața și în special noaptea. Temperatura maximă va fi de 22-23 de grade, iar cea minimă de doar 7-10 grade. În zona preorășenească, minima va ajunge chiar la 5-6 grade Celsius. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul o să bată moderat ziua, apoi va deveni slab.

Cum va fi vremea marți în Capitală

Marţi, prognoza meteo anunță o zi frumoasă în București, însă vremea se va menține răcoroasă, chiar rece pentru prima decadă a lunii septembrie, mai ales dimineața și noaptea. Astfel, temperatura maximă va fi de 23 de grade, iar cea minimă de doar de 8-10 grade Celsius. Meteorologii mai spun că cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo ANM pentru București. Se anunță zile răcoroase în Capitală

Miercuri vremea se menține destul de rece

La fel ca în restul zilelor, și miercuri, vremea va fi predominant frumoasă, însă se va menține destul de răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu vânt care va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă de 9-12 grade. Vor exista înnorări temporare în a doua jumătate a zilei, însă șansele să apară precipitații sunt reduse.

Prognoza meteo ANM pentru București. Vremea se răcește la început de septembrie în Capitală.

Cum va fi prognoza meteo joi în Capitală

Ziua de joi aduce în Capitală o atmosferă răcoroasă, similară cu cea din primele trei zile ale săptămânii. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales în prima parte a zilei, vor fi posibile ploi slabe, trecătoare. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 23-24 de grade, iar cea minimă de 10-13 grade.

Cookies