Prognoza meteo ANM pentru București, litoral și munte. Cum va fi vremea în weekend

07 aug. 2021
216 Afișari
Prognoza meteo ANM pentru București, litoral și munte. Cum va fi vremea în weekend
Prognoza meteo ANM pentru București, litoral și munte. Cum va fi vremea în weekend. sursa foto: b365.ro

Află în rândurile de mai jos cum va fi prognoza meteo ANM pentru București, litoral și munte în aceste zile. Anunțul meteorologilor pentru weekend ne spune că vom avea parte în general de vreme frumoasa, chiar dacă mai sunt șanse să plouă și la munte și la mare.

Prognoza meteo ANM pentru București, litoral și munte. Cum va fi vremea în weekend

Vremea de sâmbătă, 7 august, pare să fie din nou cu adevărat de vară, după ce în ultimele zile am avut parte de nori și furtuni în mai multe zone. Pentru azi, maximele se vor situa între 25 și 34 de grade privind temperatura, anunță ANM.

Prognoza meteo ANM pentru București

Căldură mare mon cher în București sâmbătă, după ce am avut parte de temperaturi decente în ultimele zile. Astfel, prognoza meteo pentru Capitală anunță din nou o zi cu adevărat caniculară, cu temperaturi ce vor atinge chiar și 37 de grade la umbră, concomitent cu un disconfort termin accentuat care va fi resimțit din plin extrem de pronunțat.

Mai mult, spre seară norii se adună și instabilitatea atmosferică va crește, motiv pentru care am putea să ne așteptăm și la averse. De asemenea, la noapte, temperaturile coboară brusc până la 21 de grade, așa că vom avea parte de o seară cel puțin răcoroasă, prin comparație.

Cum va fi vremea la munte

Dacă ați ajuns deja la munte, sau aveți de gând să mergeți sâmbătă, 7 august, trebuie să știți cp vremea va fi frumoasă mai toată ziua, cel puțin până diseară. În schimb, la noapte norii negri încep să se adune și vin la pachet cu furtuni extrem de violente, mai ales în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaților Orientali. De asemenea, urmează o noapte zgomotoasă cu tunete, fulgere și vilejlii puternice care vă vor face să nu fi vrut să fi plecat din București. În același timp, o să fie mai cald față de zilele precedente, cu temperaturi la valori ridicate.

Prognoza meteo pentru mare

Pentru litoral, sau mare cum îi zicem toți, prognoza meteo este una potrivnică pentru un weekend pe litoral. Astfel, vom avea parte de vreme foarte foarte caldă cu disconfort termic accentuat pe care doar apa mării îl poate minimiza. Temperaturile maxime ajung în mai toate stațiunile la 31-32 de grade Celsius. De asemenea, cerul va fi senin, aproape fără nori, chiar dacă vântul o să mai bată uneori. Apa mării are o temperatură de 26-27 de grade, mai spun meteorologii ANM.

Prognoza meteo ANM pentru București, litoral și munte. Cum va fi vremea în weekend

Cookies