Prognoza meteo ANM pentru București: iarnă ca la calendar. Cum va fi vremea în Capitală în următoarele zile

27 ian. 2021
115 Afișari
Prognoza meteo ANM pentru București: iarnă ca la calendar. Cum va fi vremea în Capitală în următoarele zile

Prognoza meteo ANM pentru București. Iarna își intră în drepturi în următoarele zile. Află cum va fi vremea în Capitală în următoarele zile care se simt cu adevărat de ianuarie. Avertisment de la ANM.

Prognoza meteo București spune că vremea se menţine închisă la Bucureşti şi se vor mai semnala, temporar, precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, în următoarele 24 de ore, iar stratul de zăpadă depus va ajunge la o grosime de 12 cm, relevă prognoza publicată, miercuri, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Prognoza meteo pentru București

Conform specialiştilor, în Capitală vremea se va menţine predominant închisă, vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de două grade, în timp ce minima va oscila între -3 şi -2 grade.

„La ora 10:00, grosimea stratului de zăpadă era neuniformă şi măsura între 5 şi 10 cm, iar până spre după-amiază. Temporar, vor mai fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. Se vor mai depune între 1 şi 3 cm. Astfel, la finalul intervalului este estimată o grosime a stratului de zăpadă de 6 – 12 cm”, susţin meteorologii.

Prognoza meteo ANM pentru București. Iarna își intră în drepturi. Cum va fi vremea în Capitală în următoarele zile

Avertizare meteo de cod portocaliu de viscol și ninsori

ANM a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de ninsori şi viscol, ce vizează până la ora 21:00, judeţele Constanţa şi Tulcea, respectiv un Cod galben de ninsori viscolite valabil până joi dimineaţa, la ora 10:00, în judeţele Brăila, Călăraşi, Galaţi şi Ialomiţa.

De asemenea, până joi dimineaţa, rămâne în vigoare o informare de intensificări ale vântului în regiunile estice şi sud-estice. Unde vor fi rafale în general de 50 – 60 km/h. În zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură rafalele vor atinge în general 55 – 65 km/h. La altitudini de peste 1.700 de metri se vor depăşi 75 – 85 km/h şi va fi viscol.

ANM precizează că în centrul şi sudul Munteniei şi, local, în Moldova, precum şi în zonele de munte, temporar va continua să ningă.

Prognoza meteo ANM pentru București. Iarna își intră în drepturi. Cum va fi vremea în Capitală în următoarele zile

Cookies