VREMEA

Prognoza meteo ANM. Început de săptămână călduros în București

Meteorologii transmit că vom avea parte de un început de săptămână călduros în București, dar de miercuri situația se modifică, iar vremea se răcește ușor.

Prognoza meteo ANM. Început de săptămână călduros în București, cu cer senin și temperaturi plăcute, până miercuri.

Prognoza meteo ANM

Meteorologii transmit că în București se vor înregistra temperaturi maxime de 20 de grade Celsius, cu cer senin, atât luni, cât și marți (4 – 5 octombrie 2021). Temperatura minimă de luni, 4 octombrie, este de 9 grade Celsius.

Recomandăm și: Loteria Vaccinării, motiv de zarvă. Oamenii sunt nemulțumiți de modalitatea de extragere a numerelor

Însă, miercuri, se schimbă foaia. La amiază, meteorologii estimează că vom avea în Capitală o temperatură maximă de 18 grade Celsius. Vor apărea nori pe cerul Bucureștiului, dar condițiile de ploaie vor fi reduse, potrivit antena3.ro.

Sursă foto: Facebook/ Administratia Nationala de Meteorologie RA

Vremea în țară

În partea de Vest a țării vor fi temperaturi maxime de 26 de grade Celsius. Cel mai cald va fi în Banat și Crișana, dar temperaturile se mențin normale pentru acestă perioadă a anului și în restul regiunilor.

În Nordul Moldovei se vor înregistra temperaturi maxime de 16 grade Celsius. La această oră sunt -2 grade la Miercurea Ciuc și 16 grade Celsius la Sulina, Oravița și Dumbrăvița de Codru.

Recomandăm și: Scandal internațional . Doi politicieni români pe lista ”Pandora Papers”, noua scurgere de date din paradisurile fiscale. Preşedinţi, premieri, regi, vedete, acuzaţi de evaziune fiscală

Meteorologii anunță precipitații în zona Litoralului, iar temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius.

La Cluj-Napoca urmează să se înregistreze o temperatură maximă de 20 de grade Celsius, iar la Sibiu vor fi 21 de grade Celsius. Cel mai cald va fi în Banat și Crișana. La Arad și Timișoara se vor înregistra 25 de grade Celsius.

Și marți vor fi temperaturi ridicate în Vestul României. În Banat și Crișana se vor înregistra temperaturi de 25 de grade Celsius. În Oltenia temperaturile vor fi între 19 și 22 de grade Celsius. În Iași și Bacău vor fi maxime de 19 grade Celsius, spun meteorologii.

Începând cu mijlocul acestei săptămâni, vremea din România se răcește din cauza unui val de aer rece. Sunt așteptate precipitații mai ales în regiunile din vestul și sud-vestul țării, unde și cantitățile de apă ar putea fi însemnate. Precipitații se anunță și în zonele montane. În Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1.700 de metri, pot apărea precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button