VREMEA

Prognoza meteo ANM de marți, miercuri și joi. Cum va fi vremea în București în aceste zile

Prognoza meteo ANM de marți, miercuri și joi. Cum va fi vremea în București în aceste zile conform ultimelor informații oferite de meteorologi. Se anunță căldură și astăzi, însă avem șanse mari și la ploaie și furtuni, dar după-amiază spre seară.

Prognoza meteo de marți, miercuri și joi. Cum va fi vremea în București în aceste zile conform meteorologilor ANM.

Suntem în continuare sub un cod galben de caniculă în Capitală, până mâine inclusiv. Acesta este și motivul pentru care disconfortul termic va fi în contiuare ridicat. Totuși, astăzi avem și condiții pentru averse, dar în a doua parte a zilei.

Prognoza meteo pentru București de marți

Astăzi, 10 august, adică marți, prognoza meteo pentru București spune că vremea se va menține călduroasă, chiar caniculară la amiază. Mai mult, disconfortul termic va fi extrem de ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei și în cursul nopții. Atunci vom avea parte și de condiții pentru averse cu descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Meteorologii mai avertizează că indicele temperatură-umezeală (ITU) o să atingă și o să depășească pragul critic de 80 de unităţi. De asemenea, temperaturile maxime se vor situa între 33 şi 36 de grade, iar cele minime, de miercuri dimineaţa vor fi de doar 19-21 de grade. În același timp, cerul va fi variabil, cu fenomene asociate instabilităţii atmosferice.

Meteo pentru miercuri în București

Nici mâine, adică miercuri, 11 august, în ultima zi de cod de caniculă nu scăpăm de căldură și disconfort termic ridicat. Totuși, sunt șanse ca cerul să mai fie și temporar noros. Mai mult, trecător, vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată, acompaniate de descărcări electrice și intensificări ale vântului. În același timp, temperatura maximă se va situa între 33 și 34 de grade, iar temperatura minimă se va situa între 18 și 20 de grade.

Prognoza meteo ANM de marți, miercuri și joi. Cum va fi vremea în București în aceste zile.

Cum va fi vremea joi, ce spune prognoza meteo

Joi vremea ar putea să schimbe foaia în București, chiar dacă se va menține călduroasă. În același timp, cerul va fi temporar noros și vom avea parte, chiar în mijlocul zilei, de ploi de scurtă durată cu descărcări electrice și intensificări de vânt. De asemenea, ne mai răcorim puțin după ce temperatura maximă o să fie de 32-33 de grade și aia minimă de 18-20 de grade.

Avertizare meteo Cod galben de caniculă în București și alte câteva județe

De asemenea, azi este în vigoare un cod galben de furtuni, însă Capitala nu este cuprinsă în el. De asemenea, în sud-vestul şi sudul ţării o să continue un disconfortul termic ridicat şi local caniculă. Azi este penultima zi în care indicele temperatură-umezeală (ITU) o să depășească pe arii extinse pragul critic de 80 de unităţi, cu temperaturi între 34 şi 38 de grade.

Prognoza meteo ANM de marți, miercuri și joi. Cum va fi vremea în București în aceste zile.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button