PROGNOZA METEO 25-27 SEPTEMBRIE. Cum va fi VREMEA la Bucureşti, la mare şi la munte

de:
25 sept. 2015
1 afișări
PROGNOZA METEO 25-27 SEPTEMBRIE. Cum va fi VREMEA la Bucureşti, la mare şi la munte

VREMEA BUCUREŞTI. Vineri, 25 septembrie 2015, vremea se încălzeşte uşor în Bucureşti, astfel că termometrele vor indica la amiază 25…27 de grade. Ceva mai mulţi nori pe cer, însă condiţiile să plouă sunt reduse.

ATENŢIONARE METEO DE LA ANM! PLOI ȘI VIJELII în întreaga țară, timp de trei zile

ATENŢIONARE METEO DE LA ANM! PLOI ȘI VIJELII. În perioada 24 septembrie, ora 16 – 26 septembrie, ora 13, este aşteptată o instabilitate atmosferică accentuată în toată ţara, ceea ce va aduce ploi, vijelii şi grindină, anunță Administraţia Naţională de Meteorologie.

PROGNOZA METEO LA MUNTE. La munte vor cădea averse, trecător însoţite de descărcări electrice. Cantităţile de apă vor depăşi local 10…15 l/mp şi izolat 25…30 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea viteze mai mari pe creste, iar trecător şi în timpul ploilor. În aceste condiţii la amiază vor fi 21 grade la Predeal, 18 la Stâna de Vale, Păltiniş şi Sinaia şi 14 la Semenic şi sus pe Ceahlău. Sâmbătăinstabilitatea atmosferică se menţine.

PROGNOZA METEO LA MARE. Pe litoral vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu maxime cuprinse între 24 si 26 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări peste zi, când temporar vor fi averse slabe. Vântul va avea intensificări izolate. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 21 şi 23 de grade.În weekend vremea nu se schimbă semnificativ. Soare, nori, averse slabe şi puţin vânt, însă vremea se menţine caldă pentru această dată, cu maxime cuprinse între 24 şi 26 de grade. Apa mării va avea în jur de 21…22 de grade.

VREMEA LA BUCUREŞTI. Sâmbătă, 26 SEPTEMBRIE 2015, Se răceşte uşor şi în Bucureşti, astfel că mâine la amiază vor fi în jur de 25 de grade. Cerul va avea înnorări şi vor fi condiţii ca trecător să plouă.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ 26 SEPTEMBRIE 2015. Sâmbătă, va ploua, local, în nord-vest, centru şi nord, şi pe spaţii mai restrânse în rest. Vor fi şi averse, posibil însoţite de descărcări electrice, iar cantităţile de apă mai pot fi, izolat, însemnate. Contonuă să se răcească, mai ales în vest, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 19 grade la Baia Mare şi Miercurea Ciuc şi 27 de grade, frecvent, în est, chiar 28 la Iaşi. 

VREMEA LA BUCUREŞTI. Dumincă, 27 septembrie 2015, vine în Bucureşti cu nori, ploi din când în când, vânt moderat şi în jur de 23 de grade la amiază.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ 26 SEPTEMBRIE 2015. Duminică, va fi mai rece decât ar fi normal în cam toată ţara. Excepţie face doar sus-estul, unde vor fi 25…26 de grade la Tulcea si Constanţa. În vest, nord şi centrul maximele sunt sub 20 de grade, iar la Suceava vor fi 17 grade. Pe arii restrânse va ploua slab, iar vântul va avea intensificări în regiunile estice şi sud-estice.

 

Cookies