PROGNOZA METEO 18-20 MAI. Vremea se încălzește. Temperaturi apropiate de 30 de grade

de:
18 mai 2015
1 Afișari
PROGNOZA METEO 18-20 MAI. Vremea se încălzește. Temperaturi apropiate de 30 de grade

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI

LUNI, în Capitală, vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil şi vânt slab şi moderat. La amiaza, 25…26 de grade.

MARȚI, vremea în București se va menţine predominant frumoasă, cu cerul variabil. 13-15 grade dimineata si o maxima mai ridicată decât luni, 28…29 de grade.

MIERCURI, în Bucureşti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat catre slab, seara. Dimineata, 12 grade. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, potrivit realitatea.net.

VREMEA ÎN ȚARĂ

Marţi, vremea se va menţine în general frumoasă şi se va încălzi în cea mai mare parte a ţării. Vor fi unele înnorări după-amiaza şi seara în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali şi în regiunile sudice dar numai pe arii restrânse se vor semnala averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va prezenta intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade pe litoral şi 30 de grade în Banat şi Lunca Dunării.

Miercuri va fi şi mai cald decât în mod normal pentru această perioadă a anului în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade la Constanta şi 31 de grade la Timisoara. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales după-amiaza, în vest şi nord-vest unde, pe spaţii restrânse, vor fi averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului, ploi slabe, de scurtă durată, vor fi posibile numai cu totul izolat. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului şi la munte.

PROGNOZA METEO 18-20 MAI.

Cookies