BAZAR

Profit de bordel „japonez” de lux în Bucureşti: 20.000 de euro pe lună

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că reţeaua este coordonată de P. Efim de 52 de ani, care deţinea în sectorul 1 două locaţii închiriate şi amenajate în acest scop, fiind ajutat de alte 4 persoane, respectiv I. Ionela de 31 de ani, P. Eugenia de 32 de ani, V. Paula de 24 de ani şi L. Marina de 25 de ani, care îndeplineau funcţia de dispecer.

Sub pretextul unui club cu specific japonez, respectiv hotel – bar, racola clienţi, cărora le furniza persoane de sex feminin în vederea întreţinerii de relaţii sexuale contracost numai în locaţiile deţinute de către acesta, obţinând astfel foloase infracţionale din închirierea camerelor în care aveau loc relaţiile sexuale şi din activităţile de consum tip bar, beneficiul obţinut în perioada instrumentată fiind de aproximativ 120.000 euro.

În perioada 05 – 11.12.2011 poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Brigăzii Rutiere a Capitalei şi Serviciului Special de Intervenţie Rapidă au documentat activităţile desfăşurate la cele 2 locaţii, ocazie cu care, la data de 11.12.2011, au pătruns în cele 2 locaţii, în baza autorizaţiilor de percheziţie. În bordeluri au fost găsite 13 prostituate împreună cu mai mulţi clienţi.

De la faţa locului au fost ridicate sumele de 2.000 euro, 2.000 USD şi 10.000 lei, bani proveniţi din comiterea infracţiunilor de prostituţie – proxenetism.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie – proxenetism.

P. Efim, I. Ionela, P. Eugenia, V. Paula şi L. Marina au fost prezentaţi Judecătoriei Sectorului 1, care a emis mandat de arestare preventivă faţă de aceştia pentru 29 zile, pentru comiterea infracţiunii de proxenetism.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button