ARHIVA B365

Profesorul de sport de la Jean Monnet a încercat să facă sex cu mai multe eleve

În motivarea judecătorilor se arată că Oana, tânăra de 17 ani care a întreţinut raporturi sexuale cu profesorul de sport, nu este singura minoră căruia bărbatul i-a făcut avansuri. Foarte grav, spun magistraţii, este că profesorul a mai încercat să aibă relaţii intime şi cu alte eleve, potrivit România TV.

Dovadă stau mai multe declaraţii ale fetelor, dar şi discuţii avute pe chat. Iată una dintre aceste discuţii:

„D. Vişan: Aş aştepta o divă ca tine 1000 de ani. Pentru o singură clipă de căldură alături de trupul tău! […]

Eleva: Nu, nu mă … cu tine!

D. Vişan: Ţi-am mai zis! Nu te …! ŢI-O … DIRECT!”

,,Din probele administrate rezultă că atât anterior, cât şi concomitent derulării excursiei inculpatul obişnuia, din ipostaza de cadru didactic, să facă avansuri elevelor sale”, au arătat judecătorii.

În motivarea instanţei apare şi declaraţia unei eleve care le-a explicat judecătorilor că profesorul Vişan a invitat-o de nenumărate ori la o ciocolată caldă şi o ţigară…”înainte şi după”.

Magistraţii sunt de părere că profesorul le-a permis fetelor să consume alcool în excursie tocmai pentru că-şi plănuise de acasă să facă sex cu una dintre ele. „Toate acestea au fost făcute de inculpat pentru a crea un cadru propice atingerii scopului său, respectiv obţinerea satisfacerii dorinţelor sexuale”, potrivit Judecătoriei Sectorului 1.

Dan Vişan, fost profesor de sport la Liceul Jean Monnet din Capitală, a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu suspendare de Judecătoria Sectorului 1, la finele anului trecut. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button