Profesorii din Sectorul 5 au petrecut deja Crăciunul, cu Vanghelie

de:
21 dec. 2011
0 Afișari
Profesorii din Sectorul 5 au petrecut deja Crăciunul, cu Vanghelie

Profesorii au fost invitaţi să vină la Romexpo cu toată familia, pentru o petrecere de Crăciun cu spectacol şi mâncare, miercuri. Meniul a fost unul tradiţional, aproape de nuntă, iar distracţia a fost asigurată de nume sonore ale muzicii româneşti, precum Simplu, Marcel Pavel, Horia Brenciu.

Vanghelie a participat miercuri seară şi la o petrecere similară oferită pentru administratorii de bloc.

Va urma Revelionul dedicat pensionarilor, tinerilor şi Revelionul 2012 dedicat bucureştenilor.

La sfârşitul lunii noiembrie, de la Bruxelles, primarul Marian Vanghelie anunţa că va organiza, din nou, în acest an Revelionul la Romexpo, după un an de pauză. La deja celebrul „Vanghelion” sunt aşteptaţi peste 20.000 de români cu posibilităţi reduse de trai care vor avea posibilitatea de a cumpăra bilete la preţuri accesibile.

În premieră în acest an, Marian Vanghelie spune că la revelionul de la Romexpo vor fi aşteptaţi şi reprezentanţi ai diasporei. De altfel el a spus că „vor fi mai multe revelioane” – unul pentru seniori, unul pentru generaţia tânără şi „unul mare”.

„Pentru români voi face însă revelionul. Anul trecut nu l-am făcut pentru că am considerat că este o perioadă de criză şi am considerat să nu se dea interpretări greşite. Uitându-mă însă la ceea ce a făcut guvernul am constatat că se dau banii pe tot felul de prostii şi atunci consider că românii se pot simţi bine, cei care nu au posibilităţi, alături de politicienii care mă acuză”, a spus primarul sectorului 5.

Cookies