Profesor încătușat în curtea unui liceu din București. I-ar fi spart capul unui elev

03 mart. 2022
1505 Afișari
Profesor încătușat în curtea unui liceu din București. I-ar fi spart capul unui elev
Profesor încătușat în curtea unui liceu din București. I-ar fi spart capul unui elev. Sursa foto: Pexels

Profesorul de educație fizică a fost încătușat în incinta liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din București deoarece, potrivit unor surse din presă, ar fi spart capul unui elev.

Profesor încătușat în curtea unui liceu din București

În momentul în care polițiștii au ajuns la liceu, profesorul de sport s-a opus arestării, iar toți profesorii și elevii au asistat la un adevărat spectacol neplăcut, de la geamuri.

Dascălul a strâns zeci de plângeri până în prezent, iar până acum a reușit să se eschiveze și a scăpat de toate sancțiunile, invocând diverse motive, ca de exemplu: concediile medicale luate la momentul potrivit.

Conducerea liceului a declarat oficial pentru antena3.ro, că bărbatul nu consuma alcool, dar se afla într-o stare depresivă de ceva vreme.

Întreg momentul a fost filmat

Elevii care se aflau la școală și care au fost martori, au filmat întregul moment, dar au fost informați de autorități că nu au voie să păstreze filmările ce au fost înregistrate cu telefoanele mobile. Mulți dintre ei, de frică, au șters filmările.

Directoarele liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din București au declarat că profesorul de educație fizică nu a rănit pe nimeni și că doar a avut un episod depresiv. Bărbatul s-ar fi închis în vestiarul lui, iar conducerea liceului a chemat atât ambulanța, cât și poliția.

Dascălul nu a vrut să se legitimeze și din această cauză a fost condus la secția de poliție. Potrivit informațiilor obținute de sursa citată, bărbatul a fost internat cu probleme psihice la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Capitală.

În anul 1949 a fost înființat liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din București, sub denumirea de „Școala Medie Tehnică de Artă”. Potrivit informațiilor oficiale transmise de liceul de Arte Plastice pe site-ul oficial, în prezent, mai mult de 900 de elevi studiază la „Nicolae Tonitza” (ciclu gimnazial+liceal).

Profesor încătușat în curtea unui liceu din București. I-ar fi spart capul unui elev

Cookies