Cântăreața Silvia Lungeanu, profesoară universitară, acuzată că fura din gențile studenților

de:
02 feb. 2013
1 Afișari
Cântăreața Silvia Lungeanu, profesoară universitară, acuzată că fura din gențile studenților

Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că, în timpul cursurilor desfăşurate la sfârşitul anului trecut, suspecta, profitând de calitatea de profesor, îşi ruga studenţii să iasă din amfiteatru, sub pretextul că dorea să vorbească la telefon, în particular.
Odată rămasă singură în încăpere, aceasta ar fi procedat la verificarea genţilor cursanţilor, de unde ar fi sustras apoi sume de bani ce au variat între 200 şi 3.000 de lei.
Prin acest mod, cea în cauză ar fi sustras în mai multe rânduri diferite sume de bani în lei şi în valută, valoarea totală a prejudiciului depăşind suma de 5.100 lei. Acuzațiile au venit de la șapte studenți.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cea în cauză în stare de libertate. Conform RTV, este vorba de cântăreața Silvia Lungeanu.

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației, a declarat, pentru Rtv, că „Femeia era absolventă de Canto, nu avea calitatea de profesor și a colaborat doar, o lună sau două, cu Universitatea Hyperion.”

Sâmbătă, conducerea Universității a anunțat că profesoara și-a dat demisia.

Cookies