Profesoara de japoneză de la Colegiul „Ion Creangă” ar fi fost înjunghiată din cauza unui test surpriză. Elevul de 16 ani a fost audiat de către polițiști

05 apr. 2023
9967 Afișari
Profesoara de japoneză de la Colegiul „Ion Creangă” ar fi fost înjunghiată din cauza unui test surpriză. Elevul de 16 ani a fost audiat de către polițiști
Profesoara de japoneză de la Colegiul „Ion Creangă” ar fi fost înjunghiată din cauza unui test surpriză. Elevul de 16 ani a fost audiat de către polițiști. Sursa foto: Facebook - Poliția Capitalei

Profesoara de limba japoneză din București a fost înjunghiată după ce a anunțat un test surpriză, conform declarațiilor date pentru Digi 24 ale unui elev martor la incident. Cadrul didactic a ajuns la Spitalul Universitar unde a primit îngrijiri medicale.

Profesoara din București a fost înjunghiată de un elev de 16 ani

Incidentul s-a întâmplat astăzi, 5 aprilie 2023, în jurul orei 12:40. La fața locului s-au prezentat polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 în urma unei sesizări.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor, a transmis Poliția.

Profesoara de limba japoneză a primit îngrijiri medicale în urma rănilor provocate în zona gâtului, starea acesteia fiind stabilă.

Colegul băiatului care a comis fapta a oferit o declarație pentru Digi 24:

Urma să primim un test neanunțat, elevul s-a supărat și a scos briceagul, cuțit de bucătărie ce era, din ghiozdan și i l-a pus la gât profesoarei. Doamna s-a speriat, s-a dat într-o parte și a tăiat-o.

Profesoara a anunțat testul surpriză, iar adolescentul s-a ridicat din bancă, a scos cuțitul din ghiozdan și a atacat-o. Băiatul de 16 ani a rănit-o. În urma incidentului, toată școala a fost alarmată, conform Digi 24.

Cadrul didactic a primit îngrijiri medicale în liceu, iar apoi a fost dusă la Spitalul Universitar din Capitală. Conform surselor citate, starea ei este stabilă.

Organele legii au început ancheta în liceu în urma căreia au vorbit cu elevul de 16 ani, dar și cu celelalte cadre didactice care se aflau în liceu în momentul în care s-a întâmplat incidentul.

Elevul a fost transferat anul trecut în Colegiul Național „Ion Creang” din București și nu ar mai fi creat probleme până acum. Colegii au spus despre el că era un băiat liniștit, retras, care nu a mai creat probleme până în prezent.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies