ARHIVA B365

Profesoara care și-a TĂIAT SOȚUL ÎN BUCĂȚI a fost arestată. Ce le-a declarat anchetatorilor

Femeia a făcut declaraţii halucinante în faţa anchetatorilor. Modul uluitor prin care încearcă să arate că e nevinovată i-a şocat pe cei care au audiat-o.

Cel care a făcut descoperirea şocantă a fost un taximetrist căruia i s-a părut ciudat pachetul pe care îl transporta femeia, mai ales că mirosea groaznic. Criminaliştii fac acum cercetări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat cu bărbatul.

Femeia de 64 de ani a spus anchetatorilor că de fapt ea era în autocarul care o ducea de la Roman la Târgu Frumos, a aţipit, iar când s-a trezit a găsit lângă ea 3 saci din plastic în care erau bucăţi din trupul soţului ei. Ea a fost supusă şi unei expertize psihiatrice la Spitalul Socola din Iaşi. Procurorii încearcă să afle mobilul crimei, dar misiunea lor este extrem de complicată pentru că femeia este incoerentă şi povesteşte întâmplări trăite de-a lungul vieţii. Profesoara a fost arestată preventiv.

Femeia, principala suspecta in acest caz de crima, este a doua sotie a barbatului. Vecinii nu-si amintesc sa fi fost scandaluri intre cei doi, asa ca deocamdata nimeni nu stie ce s-a intamplat.

Ea a fost supusă şi unei expertize psihiatrice la Spitalul Socola din Iaşi. Procurorii încearcă să afle mobilul crimei, dar misiunea lor este extrem de complicată pentru că femeia este incoerentă şi povesteşte întâmplări trăite de-a lungul vieţii. Profesoara a fost arestată preventiv, potrivit romaniatv.net.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button